Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz ahhoz, hogy a...

Mit szólsz ahhoz, hogy a fidesz 10 milliárd eurós hitelből bővíti paksi atomerőművet?

Figyelt kérdés
Biztos hogy jó dolog hogy ezzel kvázi megint orosz gyaratok leszünk? Meg ez hogyan egyeztethető össze a nem adjuk el az országot a külföldieknek szöveggel?

2014. jan. 15. 09:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Én eddig úgy tudtam hogy Janukovics tette. Ő ukrán elnök, vagy nem? Arról sem tudok hogy valamilyen nyomás hatására tette.
2014. jan. 15. 10:26
 22/43 anonim ***** válasza:

"Már gondolom készítik is elő a törvényjavaslatot hogy az országot átnevezik magyar szszk-ra."

Látom, hogy te még 25 évvel le vagy maradva.

2014-ben az oroszoknak nem sok közük van a komcsikhoz, max. annyi, hogy ugyanolyan primitívek és rejtett autokrácia vezeti az országot. Mondjuk akkora tahó az országuk lakosságának a nagy része, hogy demokrácia szerintem nem is tudna működni náluk rendesen.

2014. jan. 15. 10:28
 23/43 anonim ***** válasza:

Egyébként a Szovjetunió bő 20 éve nem létezik, csak szólok.

Az Egységes Oroszország(a kormányzó párt) jobbközép keresztény-ortodox szemlélettel bír.

2014. jan. 15. 10:28
 24/43 A kérdező kommentje:

Nem ő társulni akart mivel a nép is azt akarta. Csak aztán leszóltak az oroszok hogy társulás lefújva mert ők nem lájkolják hogy az ukrán szszk az eu-val társuljon .

2014. jan. 15. 10:29
 25/43 anonim ***** válasza:

" Mondjuk akkora tahó az országuk lakosságának a nagy része, hogy demokrácia szerintem nem is tudna működni náluk rendesen."

Mintha Magyarországon jól működne.

2014. jan. 15. 10:29
 26/43 anonim ***** válasza:

"Csak furcsa hogy a nagy szabvadságharcos übermagyarkodó exkomcsik kilóra eladták megint az országot."

Attól még az áramellátásról gondoskodni kell!

Még ha mellé lehetne kicsit fejleszteni is az alternatív dolgokat nem lenne hülyeség.

2014. jan. 15. 10:30
 27/43 anonim ***** válasza:

"Mintha Magyarországon jól működne."

Hát, még mindig jobban, mint ott. Egyes helyeken a választásokon simán beírják Putyinhoz azoknak a szavazatát, akik a múltkori választás óta már meghaltak és azoknak is, akik el sem mentek szavazni. Elég, ha Putyin-párti a bizottság.

De azért igazad van, itt sem működik túl jól a dolog.

2014. jan. 15. 10:33
 28/43 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből a 3000 miliárd hitelből közember nem fog látni sokat
2014. jan. 15. 10:33
 29/43 anonim ***** válasza:
Nálunk meg egyes helyeken kocsikkal beszállítanak egy csapat cigányt, akik a szavazatukért kapnak 1000 forintot, és máris az analfabéta tanulatlan ember "akarata" érvényesül. Ennyit a szavazósdiról.
2014. jan. 15. 10:37
 30/43 anonim ***** válasza:
A nép egy része úgy akarta, egy része nem.
2014. jan. 15. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!