Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszaállítanád-e a halálbünte...

Visszaállítanád-e a halálbüntetést, és mi lenne az a bűncselekmény, amire kiszabnád?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 16:02
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
57%

"demagógia verseny van? te hogy vélekednél a halálsoron ártatlanul várva a kivégzésed? arra gondolnál, hogy rendben van ez így"

Mit gondolnál ha börtönben kéne ülnöd tíz évet? Hogy rendben van ez így? Nem, akkor szüntessük meg a börtönbüntetést is.

Nem, én nem félek a halálbüntetéstől. Azért nem, mert nem fogok megölni senki, minősített emberülést biztosan nem fogok elkövetni, ám ha mégis, sújtson rám is a törvény.

Várom a listáját a magyarországi ártatlanul kivégzetteknek. (kizárólag minősített emberölésre gondolok.)

2014. jan. 12. 18:39
 42/51 anonim ***** válasza:
77%
Én a köfejtöre, szénbányára szavazok. Ott dolgozzanak bapi 12-órát. Egyébként a tényleges életfogytiglanosok a bõrtõnön belül is el vannak zárva. Magáncellába leépülnek elöbb utóbb.
2014. jan. 12. 18:49
 43/51 anonim ***** válasza:
85%
Súlyos esetben elképzelhető, hogy igen.
2014. jan. 12. 20:08
 44/51 tetro ***** válasza:
39%

18.39

az apró különbségről megfeledkezel, hogy aki börtönben ül az rehabilitálható, aki meg koporsóban fekszik, az nehezen.

2014. jan. 12. 21:15
 45/51 anonim ***** válasza:
91%
Na, a válaszomban írtam, hogy a terroristákat például nyugodtan küldeném a halálba, de megjegyeztem, hogy ez ma itthon szerencsére nem aktuális... le kellett volna kopognom. Ezt az őrült robbantóst például nem bánnám, ha fellógatnák.
2014. jan. 13. 18:41
 46/51 anonim ***** válasza:
20%
Én mindig azt mondtam: azért mert valaki olyan aljas hogy öl, azért az államnak azt nem muszáj követnie.
2014. jan. 13. 20:35
 47/51 anonim válasza:
39%

Visszaállítanám, és bármilyen gyilkosságra (kivéve ha nagyon indokolt esetben "véletlenül" történt) kiterjeszteném. Elvették mások életét, így nekik sincs joguk továbbélni, ahogy ez az áldozatuknak sem adódhatott meg.

Aki meg azt mondja hogy megkínozná, örülne az elkövetők fájdalmának, az ugyanolyan pszichopata, mint az elkövető, ugyanis hiába mondja hogy annak örül hogy megbűnhődik a gyilkos, valójában csak a saját beteg, aberrált vágyait élné ki az elkövetőkön, semmi több.

2014. jan. 16. 20:11
 48/51 anonim válasza:
7%

A válaszom egyértelmű NEM.

Életre ítélni sokszor nagyobb büntetés.

A különösen kegyetlen bűnözőket inkább egy jó kis szibériai kényszermunkatelepre, vagy romániai sóbányába utalnám munkaterápiás célokból, úgy 15...20 évre.

Legalább valami hasznosat is csináljanak.

2014. jan. 16. 20:21
 49/51 anonim ***** válasza:
38%

Ennyi degenerált, szadista, iskolázatlan lényt egy helyen csak egyszer láttam, de oda ki volt írva, hogy ne fényképezzen vakuval és ne etesse az állatokat.

Még szerencse, hogy nem az itteniek a törvényhozó hatalom. Ki a bánat dönti el, hogy melyik nyomorultnak van joga élni és melyiknek nem? Mi ez, a középkor? Már értem miért hívták anno sötétnek, azt hiszem ez a jelzőt használhatnánk jó néhány itteni fejének a beltartalmára. Elhiszem, hogy meg kell torolni a gyilkosságokat, de arra ott az életfogytiglan meg a 3x3 méteres zárka, ahogy írták előttem, az élet ilyenkor maga a büntetés. Hiába pampogtok, hogy a szemét liberálisok így meg úgy, ennek semmi közük hozzájuk, nem azért ítélnek lassan, mert védeni akarják, hanem mert azon kívül van még egy rakás per, amik már évek óta várakoznak. Rábizonyítani meg egy külön hónap, vagy még több idő. Ez nem a CSI, hogy egy cigicsikk alapján kirajzolják a bűntett helyszínét és az elkövető tetteit. Amerikában a 20. században több, mint félszáz bizonyítottan ártatlan embert végeztek ki és ki tudja még mennyi az ismeretlen az egyenletben. És ez csak Amerika, Kínát fel se hoznám. Egy befolyásos ember simán kerít maga helyett egy embert a vérpadra.

Kívánom, hogy szálljon fel a köd az itteniek fejéből és azt a kocsonyás valamit a fejükben tessenek már elkezdeni használni.

2014. jan. 17. 09:48
 50/51 anonim ***** válasza:
17%
Mindhalálig fegyházban rohadni! Nekünk meg "mindhalálig rock and roll"!
2014. jan. 17. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!