Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan látjátok Magyarország...

Hogyan látjátok Magyarország jövőjét?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a közelmúlt eseményeiről és azok közeljövőre gyakorolt hatásairól? Mi van ma mi lesz holnap? Mit hoz a választás?

2014. jan. 11. 07:50
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
72%
Pedig a Rajmund gyerek tényleg csak 2 vagy 3 év letöltendot kapott másodfokon is. Ahelyett hogy adtak volna neki minimum egy huszast. Ezen én is fel voltam háborodva. Azóta már éli az életét.
2014. jan. 11. 12:44
 32/45 anonim ***** válasza:
14%

"te is állítottál olyat, amit nem tudsz alátámasztani. "

Még erre válaszolok: semmi olyat nem állítottam, ami ne volna igaz. Az igazolást keresd a JELENLEGI magyar közéletben, és valóságban. Ne a múltban élj, már régen nem 2006 van.

2014. jan. 11. 12:45
 33/45 anonim ***** válasza:
0%
Úgy ahogy Alexander mágus.
2014. jan. 11. 13:41
 34/45 anonim ***** válasza:
78%

"Még erre válaszolok: semmi olyat nem állítottam, ami ne volna igaz."

Kivéve, h nem lehet emberölésért felfüggesztettet kapni, h a cigányok nem kapnak munka nélkül segélyt, és h agyonverheted szankciók nélkül a cigányt, ha betör hozzád.

2014. jan. 11. 13:46
 35/45 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos az van amitől tartottam. Magyarország a tudatlan, primitív, emberség és józan ész nélküliek gyülekezete. Sajnálatos módon. Ha ti építitek a jövőt akkor én köszi nem kérek belőle. Természetesen tisztelet a kivételnek.
2014. jan. 11. 19:26
 36/45 anonim ***** válasza:
10%

# 38 Nem gondatlan emberölésért nem lehet felfüggesztettet kapni, csak ülőset.

"h a cigányok nem kapnak munka nélkül segélyt" Ezt másold már be, hogy hol írtam, mert én nem találom. Hajrá!!

Leírom még egyszer: ha rajtakapod a cigányt -de bármilyen más embert is-, hogy a házadban mászkál, agyonütheted, szankciók nélkül. 2012 óta bizony ez így van.

2014. jan. 12. 09:13
 37/45 anonim ***** válasza:
0%
Ergo kettőnk közül egyedül te hazudtál.
2014. jan. 12. 09:14
 38/45 anonim ***** válasza:
0%

"Mellesleg a fagyállós gazdáról hallottál?"

Aha, látom ezt is te írtad. Légy szíves akkor nézz utána, hogy a jogalkalmazás hogyan tesz különbséget a magántulajdonvédelem, és az előre kitervelten elkövetett emberölés között, a 2012!!!!-es büntetőtörvény alapján.

Addig pedig NE beszélj marhaságokat, és ne jogászkodj, ha nem értesz hozzá.

2014. jan. 12. 09:23
 39/45 anonim ***** válasza:
0%

# 38 És a hülye tirpák baromagyú parasztok még felpontozzák.....

hihetetlen

2014. jan. 12. 09:24
 40/45 anonim ***** válasza:
79%

"Nem gondatlan emberölésért nem lehet felfüggesztettet kapni, csak ülőset."

Ember! Olvasd már el végre, amit belinkeltem! Még egyszer mondom, mno.hu-ról átvett idézet is van rajta, ami ugyanezt írja: emberölésért felfüggesztettet kapott a mocskos cigány!

"Ezt másold már be, hogy hol írtam, mert én nem találom. Hajrá!!"

17-es hozzászólás: "Gyereket nem lesz értelme csinálni, ha nem ad rá ingyenpénzt a magyar kormány"

" Légy szíves akkor nézz utána, hogy a jogalkalmazás hogyan tesz különbséget a magántulajdonvédelem, és az előre kitervelten elkövetett emberölés között, a 2012!!!!-es büntetőtörvény alapján."

Ha a cigány nem tört volna be a gazdához, akkor nem ihatott volna a fagyállós borból sem. Tehát ez a magántulajdon védelme, nem előre kitervelt emberölés. Cigány esetében egyébként se beszélhetünk emberölésről, mert a cigók nagy része nem ember. Persze a gyakorlatban mindig a magyar húzza a rövidebbet.

"Addig pedig NE beszélj marhaságokat, és ne jogászkodj, ha nem értesz hozzá."

Csak neked szabad? :D

2014. jan. 12. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!