Hogyan látjátok Magyarország jövőjét?
"te is állítottál olyat, amit nem tudsz alátámasztani. "
Még erre válaszolok: semmi olyat nem állítottam, ami ne volna igaz. Az igazolást keresd a JELENLEGI magyar közéletben, és valóságban. Ne a múltban élj, már régen nem 2006 van.
"Még erre válaszolok: semmi olyat nem állítottam, ami ne volna igaz."
Kivéve, h nem lehet emberölésért felfüggesztettet kapni, h a cigányok nem kapnak munka nélkül segélyt, és h agyonverheted szankciók nélkül a cigányt, ha betör hozzád.
# 38 Nem gondatlan emberölésért nem lehet felfüggesztettet kapni, csak ülőset.
"h a cigányok nem kapnak munka nélkül segélyt" Ezt másold már be, hogy hol írtam, mert én nem találom. Hajrá!!
Leírom még egyszer: ha rajtakapod a cigányt -de bármilyen más embert is-, hogy a házadban mászkál, agyonütheted, szankciók nélkül. 2012 óta bizony ez így van.
"Mellesleg a fagyállós gazdáról hallottál?"
Aha, látom ezt is te írtad. Légy szíves akkor nézz utána, hogy a jogalkalmazás hogyan tesz különbséget a magántulajdonvédelem, és az előre kitervelten elkövetett emberölés között, a 2012!!!!-es büntetőtörvény alapján.
Addig pedig NE beszélj marhaságokat, és ne jogászkodj, ha nem értesz hozzá.
# 38 És a hülye tirpák baromagyú parasztok még felpontozzák.....
hihetetlen
"Nem gondatlan emberölésért nem lehet felfüggesztettet kapni, csak ülőset."
Ember! Olvasd már el végre, amit belinkeltem! Még egyszer mondom, mno.hu-ról átvett idézet is van rajta, ami ugyanezt írja: emberölésért felfüggesztettet kapott a mocskos cigány!
"Ezt másold már be, hogy hol írtam, mert én nem találom. Hajrá!!"
17-es hozzászólás: "Gyereket nem lesz értelme csinálni, ha nem ad rá ingyenpénzt a magyar kormány"
" Légy szíves akkor nézz utána, hogy a jogalkalmazás hogyan tesz különbséget a magántulajdonvédelem, és az előre kitervelten elkövetett emberölés között, a 2012!!!!-es büntetőtörvény alapján."
Ha a cigány nem tört volna be a gazdához, akkor nem ihatott volna a fagyállós borból sem. Tehát ez a magántulajdon védelme, nem előre kitervelt emberölés. Cigány esetében egyébként se beszélhetünk emberölésről, mert a cigók nagy része nem ember. Persze a gyakorlatban mindig a magyar húzza a rövidebbet.
"Addig pedig NE beszélj marhaságokat, és ne jogászkodj, ha nem értesz hozzá."
Csak neked szabad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!