Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan látjátok Magyarország...

Hogyan látjátok Magyarország jövőjét?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a közelmúlt eseményeiről és azok közeljövőre gyakorolt hatásairól? Mi van ma mi lesz holnap? Mit hoz a választás?

2014. jan. 11. 07:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
31%

"Hogy ha a cigányok ellen védekezni mersz, te leszel vádlott?"

A fidesz felújította a büntetőtörvény ide vontakozó részeit, most már ha bejön a cigány a házadba, és lop onnan, és! sikerül elkapnod, gyakorlatilag agyonverheted szankciók nélkül. Én erre a célra egy kiélezett gyalásót tartok az ágy mellett (Borsod megye, kisváros, első emeleti, erkélyes, nagy panellakás).

2014. jan. 11. 11:06
 22/45 anonim ***** válasza:
9%
# 22 Na, hogy tételesen megcáfoltam a hülyeségeidet, nem maradt más, be kell szólni a pártállásom miatt. Igazi hülye barom vagy, gratulálok.
2014. jan. 11. 11:08
 23/45 anonim ***** válasza:
22%

Megcáfolásról akkor beszélünk, ha bizonyítani tudod, h neked van igazad. Én is mondhatnám, h orbán viktor ki fogja irtani a magyarokat, ha újraválasztják, de én se tudom bizonyítani.

Mellesleg a fagyállós gazdáról hallottál?

2014. jan. 11. 11:17
 24/45 anonim ***** válasza:
86%

A városi legendáról pedig ennyit: [link]

A pártlapod oldaláról is idéznek, nekik már remélem hiszel :)

2014. jan. 11. 11:25
 25/45 anonim ***** válasza:
18%

Magán nyugdíj ellopása? Az hogy azt hitték sokan, hogy a magán cégekkel olyan jól járnak majd, mint régen a deviza vs forint hitel esettel, az nem éppen jó.

Ami az igazi történelmi bűn volt a magánnyugdíj pénztárak beengedése volt, mert ezután az állami hiány és egyéb működéséhez kellő forgótőkét a piacról kellett felvenni kamatra azoktól a külföldi cégektől amikhez mentek a nyugdíj befizetések (és nem az emberektől közvetlenül). Persze a cégeknél keletkező nyereség nem 100%-ban az emberek és még kevésbé nem ebbe az országban maradt, mert ezek a cégek nem nonprofit céllal jöttek ide jótékonykodni, hanem pénzt csinálni maguknak. Persze jó lett volna, ha annyira jól megy nekik, hogy még a kivitt profittal és az állami forgótőke fedezés mellett is több hasznot generálnak nekünk, de ez pont az a mese, mint a legtöbb privatizációs eset, aminél tudjuk, hogy ki járt jól kinek a kárára a szép ígéretekkel. De teljesen hazai hátterű pénztárak esete is gyengébb teljesítményt kapnánk nagy valószínűséggel egy nagy állami óriással szemben, mert nem igaz az a mese, hogy az államnál a legrosszabb magántulajdonos is jobb. Mondták nyugatról és jöttek nyugati állami cégek is bevásárolni ide...

2014. jan. 11. 11:42
 26/45 anonim ***** válasza:
13%
# 25 Sosem állítottam, hogy a cigányok "ki fogják nyírni a magyarokat". Ez mellé ment.
2014. jan. 11. 12:08
 27/45 anonim ***** válasza:
11%
# 27 Ember, erre addig nem is válaszolok, amíg nem fogalmazod át úgy, hogy legalább önmagával ne legyen ellentmondó az írásod.
2014. jan. 11. 12:11
 28/45 anonim ***** válasza:
10%
# 28 :D
2014. jan. 11. 12:12
 29/45 anonim ***** válasza:
82%

#29 Bocs, túlbecsültem a szellemi képességeidet. Azért hoztam a példát, mert te is állítottál olyat, amit nem tudsz alátámasztani.

#30 A kurucos cikkek 99%-a alatt van megjelölve forrás, itt konkrétan egy mno.hu-s cikket is idéznek. Ahol nincs forrás, az vagy publicisztika, vagy olvasói levél. Tanulság: ne beszélj olyasmiről, amiről fogalmad sincs!

2014. jan. 11. 12:40
 30/45 anonim ***** válasza:
17%
# 33 Szerintem a saját szellemi képességeid becsülöd túl, jelentősen.
2014. jan. 11. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!