Ezt vajon kinek köszönhetem meg?
A nyolc éves kisfiam egyik osztálytársa eljött hozzánk hétvégén, és azthittem nem hiszek a fülemnek: 8 éves gyerek zsidózott, hogy "az égből pottyant mesék Gryllus Vilmosa meg a másik fickó, csak két zsidó" , tehát lenézte ezt a mesét.
Azthittem rosszul hallok. És most félthetem a gyerekemet akit eddig próbáltam úgy nevelni ahogy a szüleim is neveltek engem, becsületesnek, másokat tiszteljek, kedves legyek. A gyerekem meg ilyen gyerekekkel jár egy osztályba, gondolom ez a gyerek ezt hallhatja otthon. Szerencsére az én kisfiam elég okos és nem túl hiszékeny, de akkor is féltem. Hát mi folyik itt???? kérdem én.
Kérdezd meg attól a gyerektől, hogy mennyiben és miben tükröződik az, hogy az Égből pottyant meséket zsidók írták?
vagy azt, hogy Hány magyar Nobel-díjas volt zsidó?
Magyarázd el a fiadnak, hogy az a másik gyerek kicsit zümzüm. Pontosabban a szülei azok.
"Álljunk csak meg..ez az anyuka nem azért írta ki a kérdést,hogy mi pártokat védjünk és egymással veszekedjünk."
Ha nem azért írta ki, akkor miért ide írta? Miért nem a "Gyerekvállalás, nevelés" témákhoz?
18 36 és 18 37. Nagyon jó, hogy más szemében a szálkát magatokéban a gerendát sem látjátok. Igenis úgy vélem a magukat liberálisoknak nevezők ostobák. Hisztiztetek amikor valami idióta disznólábakat tett a Duna-parti bakancsokba-megjegyzem én is elítélem ezt-, de vajon miért nem háborodtatok fel amikor a XII. kerületi turul csőrébe húscafatot tett egy elmebeteg?
Sírtok a koncentrációs táborok áldozataiért, de vajon miért nincs könnycsepp a szemetekben ha a Gulagok áldozatairól esik szó?
Vajon ha ti gyűlöltök, benneteket nincs joga senkinek gyűlölni és megvetni?
A ti pártotok 1990-ben a legnagyobb antikommunista programmal lépett fel, majd négy év múlva prostituált módjára odafeküdt az utódpárt mellé.Ugye erre sem emlékeztek?
Igenis kimondom gyűlölöm a liberálisokat. Megvetem azokat akik papolnak a cigánykérdésről,de alapítványi iskoláik az állami támogatásért kuncsorognak miközben magukat elitnek tartók és nevezőzők a gyermekeik közelébe sem engednek cigány gyereket, osztályaikba nem vesznek fel a cigánytelepekről származó gyerekeket. Vagy csak a felzárkóztatás csak a dolgozó emberek gyermekeinek feladata?
Magatokat az egyenlőség szószólójának tartjátok, de ha valaki ellentmond nektek akkor visítoztok, újjal mutogattok rá.
Miközben a gyermekek támogatását kurtítjátok ahol éritek, a börtönviszonyok javításáért harcoltok.
A XX.század végének, XXI.század elejének a liberalizmusa nem más, mint magukat elitistának tartó személyek kollektív lázadása a konzervatív társadalmi normák ellen, rombolás.
A liberalizmus szerint mindenkinek joga és lehetősége van hülyének lenni. Így neked is kedves utolsó.
Amúgy liberális vagyok, de nem sértődtem meg, a mondandómat. Simán jogunk van egymást lehülyézni, vagy utálni is. Mondjuk én nem utállak téged, mert nem is ismerlek!
13 55 "mindenkinek joga van hülyének lenni".
Ugye mindenki magából indul ki... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!