Ezt vajon kinek köszönhetem meg?
A nyolc éves kisfiam egyik osztálytársa eljött hozzánk hétvégén, és azthittem nem hiszek a fülemnek: 8 éves gyerek zsidózott, hogy "az égből pottyant mesék Gryllus Vilmosa meg a másik fickó, csak két zsidó" , tehát lenézte ezt a mesét.
Azthittem rosszul hallok. És most félthetem a gyerekemet akit eddig próbáltam úgy nevelni ahogy a szüleim is neveltek engem, becsületesnek, másokat tiszteljek, kedves legyek. A gyerekem meg ilyen gyerekekkel jár egy osztályba, gondolom ez a gyerek ezt hallhatja otthon. Szerencsére az én kisfiam elég okos és nem túl hiszékeny, de akkor is féltem. Hát mi folyik itt???? kérdem én.
Ez egy hülye elterjedt dolog, divatból csinálják. Engem szakközépben zsidózott le 1-2 srác mindig, pedig közöm nincs hozzájuk, gazdag sem voltam.
A 8 éves gyereknek valszeg a szülei ilyenek, jah valszeg Jobbik pártiak, de ezt nem a pártnak kell köszönnöd mielőtt jönnek itt a habzó szájú antijobbikosok.
Amúgy a suliban is ez megy nyilván.
nem lep meg, hogy itt tartunk. következő az lesz, hogy egyenruhát fognak húzni az óvodások, és porig akarják rombolni a kereskedelmi tévék székházát, mert nem adnak disney rajzfilmeket, csak olyan káros műsorokat, amikkel az ármánykodó zsidók szándékosan butítják a népet. :)
köszönőlevelet írhatsz a Jobbiknak, de szerintem pont lesz*rnák.
Annak, hogy ez 8éves kisfiu otthonrol jó példát hozzot, eltanulta azt, hoy kik miatt ilyen ez a világ! Melesleg kikböl áll a háttérhatalom? Kik irányitják Magyarországot? Miért tartják tudatosan a Magyarországi fizetéseket ilyen megalázoan rabszolgabérként?
Hajrá Jobbik!!
"ez 8éves kisfiu otthonrol jó példát hozzot," - Jaja, úgy mint pl. te! Tükrözi a helyesírásod.
Ez a kisfiú otthon _idézőjelesen_ "jó" nevelést kapott.
Tipikus esetei lehetnek a szülei annak az állatfajnak, akik nem a "hülye tanár"-nál, hanem minimum a "hülye óvónő"-nél kezdik "benevelni" a gyereket.
Jól gondolod. Ez a gyerek ezt hallja otthon.
(Nem mai keletű ez a dolog, bár jól tudom, ez cseppet sem vigasztal téged!
Mi az ilyen osztálytársat nem engedtük fel többet.
Meg is magyaráztuk a gyerekünknek, hogy azért nem jöhet fel az osztálytársa, mert hülyén van nevelve; és igyekeztünk is megtanítani arra, hogyan háríthatja el az esetleges tolakodását.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!