A magyarok be fognak hódolni a cigányoknak?
Nem hiszem.
Szerintem nem sokára meg fognak oldódni a velük kapcsolatos problémák. Lesznek, akik megoldják.
Hogyan?
Jelenleg nincs működőképes és politkailag vállalható megoldás. Mármint ami működőképes lenne az nem vállalható, ami vállalható az nem működik.
"Sohasem lesznek megoldva a problémák"
Soha ne mondd, hogy soha. A történelem ismétli önmagát. A béke mindig csupán a két háború közötti éveket jelentette. Félreértés ne essék: alapvetően háborúellenes vagyok, de mint ahogyan a gyermekbetegségeken is át kell esnie mindenkinek (minél előbb, annál jobb), úgy ezeknek is vannak jótékony mellékhatásai is ;)
Sokan befognak, de az értelmiség nem, ők inkább elköltöznek a cigány többségű környékről.
Ha megnézed az USA fekete többségű városaiban (pl. Detroit, New Orleans, Cleveland, Atlanta, Washington) sem veszi át a fehérek nagyobb része a fekete kultúrát, hanem vagy elhagyják ezeket a hanyatló városokat vagy annak előkelőbb, jobb részeibe költöznek, ami fehér többségű.
Hasonló folyamat létezik Fokvárosban, Londonban, Párizsban, de Miskolcon, Budapesten is.
A gazdasági, politikai elitben a cigányok aránya csekély, szerintem ezen a téren a jövőben sem várható változás.
"Utolsó álmodozz csak. Sohasem lesznek megoldva a problémák, mert a "vezetőség" nem is akarja megoldani."
Hát akkor szomorkodj és akaszd fel magad nagy bánatodban. Nem tudok veled mit csinálni, ha ennyire pesszimista vagy.
Én a magam részéről bízok benne, hogy Európa népei egyre rasszistábbak lesznek és végül közösen fogják azt mondani, hogy betelt a pohár. Még ebben hinni is jobb a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!