Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyaroknak általában nem jönnek be a cigányok, a cigányoknak bejönnek a magyarok?
komolyan azt hiszik hogy menő az hogyolasznak hiszik magukat? végülis lehet látni hogy valaki cigány e vagy olasz... meg mondjuk a vezeték nevük is árulkodó, a cigány jánykáknak tényleg bejön hogy a kant lakatos rikárdónak hívják
és úgy feszít végig az utcán hogy olasSzóssan nyomóm gyerekök
tehát én nem a rendes hanem az ilyen fogyatékos cigányok randizási szokásai felől érdeklődnék... :D
rendesen szégyellem magam hogy magyar vagyok.
énis akarok bmw-t, aranyfuxot meg menő ruhákat. de ez szinte csak a segélyes cigányoknak sikerülhet..
Ha Magyarnak bejön a a retek akkor már gond van!
A cigánynak meg tényleg mind1 minden az fűvel fával bokorral csak hogy szaporodjon. Én személyszerint szidom az öszest nem nézem!XD
Múltkor mentem az utcán a kis magassarkú cipőmbe, szépen kiöltözve, jött velem szembe 5 retkes cigány, és az egyik beszólt, h "de csúnya vagy..." Áh, nagyon ideges lettem...ment velük még 2 cigány csaj, 1000X rondábbak voltak nálam...aztán rájöttem, h kár idegeskednem, mert nem nekik akarok tetszeni, hanem a barátomnak, aki Magyar!!
Undorító, amikor szép, normális magyar lányokat látok a gané cigányok oldalán...pfujj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!