A cigányoknak ez benne van a "vérében"? Mármint egészen más mentalitásúak mint a magyarok.
Ennyi erővel Te is (kérdező) mostoha gyerek lehetnél külföldön, Tőled is megkérdezhetnék, hogy:Te mit keresel itt?!
Én roma vagyok, de nem bánom, hogy a véremben van az a fajta zsiványság, amivel túl tudom élni itt ma Magyarországon ezt a sok sz*rt,amivel nap,mint nap találkozik az ember (lásd:szoc-nyomor)
Nem lopok,nem csalok...néha azonban ferdítek az "igazságon", mert,tudod, nem mindig kifizetődő őszintének lenni...Ez van.
Én egyszerűen fejbelőném őket,utálom mindet.Pont a múlthéten rabolt ki fényes nappal az utcán 3 cigány:@
Szerintem a 99%-uk egyforma lop,csal,hazudik,a munka büdös ezért csinálnak 60 gyereket és államtól elvárják a támogatást meg kint a Blahán késelgetnek.
Nézesd meg a klaviatúrádat, duplázza a "g" betűket!
:)
Amúgy nagyrészt a politika tehet róla, hogy ilyenek lettek. 20 éve még sokkal normálisabban viselkedtek, de legfőképpen tudták hol a helyük! Ez egy ilyen ország, mindig átesünk a ló túloldalára.
Mindentől függetlenül nekem se hiányoznának, ha egyszercsak mint szublimálna!
:D
Sajnálom az anyukádat!
Nem vagyok roma származású, mielőtt lepontoznátok...
Szerintem minden nemzetnek, népnek megvan a saját férgese,csak szét kell nézni a világban. Aki világot látott ember az tudja, hogy attól szép a világ, hogy színes és változatos kultúrák lelhetőek fel benne. Ez így van rendjén.
Az emberek azonban természetükből adódóan szeretik kiközösíteni azt, aki kicsit más, mint a többségük. Néztek már Rád lenézően, mert magyar vagy? Örülj, ha nem. Akkor jön rá az ember, hogy milyen érzés kissebbségnek lenni. Remélem sosem tudod meg!
Igen, tényleg vannak olyanok, akik tehetnek arról, hogy mindet egy kalap alá veszik, akikről te is írtál, de azért nem hiszem, hogy öröölni lehet a lopásra való hajlamot. Esetleg biosz órán tanították Neked, hogy a pigment száma azonos arányban nő a lopásokért felelős gének számával? Nem hiszem.
Azt is mondják, hogy nem akarnak dolgozni. Másrészről viszont ha Te munkaadó lennél kit vennél fel? Egy barna bőrű képzett dolgozót vagy egy kevésbé képzett fehér bőrűt? Sajnos tudom a választ és a cégünknél is volt már rá példa, (nem vagyok rá büszke).
Nagyon sokat kell letenniük a cigányoknak az asztalra, hogy más szemmel nézzenek rájuk. Szerintem már el is kezdődött a folyamat (egyre többen tanulnak, képzik magukat, és ami a legfontosabb szocializálódnak).
A világ azonban soha nem fog megváltozni. Mindig is ilyen gyűlölködő és előítéletekkel teli lesz.
Ezzel együtt kell élnünk.
Sajnos egy rossz élmény benned elindított egy folyamatot, ami nyomot hagy majd benned és ezentúl nehezen nézel majd jó szemmel más romára is, de gondolj arra, hogy te is kerülhetsz olyan helyzetbe, ahol te leszel más, mint a többség (nem csak faji diszkrimináció van).
Ne kívánd, hogy egy országba gyűjtsék a romákat, mert nagyhatalommá nőhetnének :))
Azért komolyan sajnálom az anyukádat, mert a mai gyerekek nagyon szemtelenek! A tanároknak veszélyességi pótlék járna (gondolom tanár az anyukád)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!