Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányoknak ez benne van a...

A cigányoknak ez benne van a "vérében"? Mármint egészen más mentalitásúak mint a magyarok.

Figyelt kérdés
Miért van hogy egyes cigány családok be tudnak illeszkedni a nagy részük meg nem?Nem lehetne valahogy eltakarítani innen őket?Mámint félre ne értsétek de mindenkinek jobb lenne ha nem kellene együtt élnünk.Adnának nekik valami területet és ott élhetnek együtt.Mi is jól járunk és nekik is jobb lesz ha együtt élhetnek.Miért lopnak?Miért nem tudnak ők is dolgozni rendesen?Ne kezdjétek védeni őket!!!!!!!!!Mert ez így van.Ma is anyukámat leköpte és lekurrrvázta az egyik csak azért mert megkérte hogy adja vissza az osztálytársa ceruzáját.Miért kell ezt eltürnünk?Nem lenne bajom velük ha nem viselkednének így.Miért nem tudnak beilleszkedni????
2009. jan. 26. 21:51
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
53%
23:38-as válaszolónak! Nem csak Szlovákiában és Magyarországon élnek és tanulj meg rendesen írni és a magyar nyelvet használni, hamár magyar vagy!
2009. jan. 26. 23:55
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Nekem volt sok cigány beosztottam, és azzal tudtak kiakasztani, hogy ha valami nekik kedvezőtlen dolog történ, rögtön hangoztatták, hogy azért mert ők cigányok.

pl. az mondja, azért nem engedtem el szabadságra mert cigány. Az nem érdekelte, hogy helyette az Orsós Pista ment el. (ő biztos ősmagyar). Mindig emberhiányom volt, mert heti 5-7 dolgozót a bírósági tárgyalásra kellett elengednem.

2009. jan. 27. 00:45
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

23:26-os válaszolónak: neked írom, de talán mások is értenek belőle! Te nyilván egy környékbeli helyen kissebbségi magyar vagy, ahogy értettem. Nagyon jól látod szerintem!

Általánosítani, gyűlölködni a szomszédos országokban a magyarokra is szoktak, és nyilván sokaknak kevés az empátiája, mert rá kellene jönni arra, amit te is írtál.

Az idegengyűlölet, a nemzetiségi gyűlölködés válogatás nélküli, és ezért elvakult.

Én aláírom, hogy a cigányok között arányában sokkal több a csirkefogó, mint a magyaroknál, de akkor is csak azokkal van a baj, akik tényleg ártanak.

EMPÁTIA! Semmi különbség egy leköpött kissebbségben élő magyar nemzetiségű megalázása, és egy ok nélkül bántott cigány megalázása között! Mindkettőnek egyformán fáj!

Másrészről a magyar is elvágja a magyar torkát! Az előttem szóló sem volt túl kedves magyar társához! Miért?

Miért bántjuk a másikat, mert vétett nyelvtani hibát?

Mi "magyarok" mi módon ítélkezünk más rasszok felett???!!

Ettől nagyobb megosztottság nem nagyon kell szerintem, ami ma magyar és magyar között van!

Mire vagyunk olyan fenemód büszkék? Talán arra, hogy ölre tudna menni az ország egyik fele a másik felével pusztán politikai uszításból???

Most lehet lepontozni! Az ilyen provokatív kérdéseknél úgyis sokan így járnak a gyűlölködők jóvoltából.

Viszont éppen ezért ritkán olvassák a fenti kis négyzet kipipálása nélkül, úgyhogy lehet...!

2009. jan. 27. 00:57
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nem az előttem szólónak, hanem a 23:38-nak írtam a fenti szöveget.
2009. jan. 27. 01:01
 15/27 anonim ***** válasza:
54%
Attól,hogy nem veszünk tudomást a cigánybűnözésről,és lefasisztázunk mindenkit,aki szólni mer ellene,attól még nem lesz jobb semmi.
2009. jan. 27. 01:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam egy esetről egy szomszédos országban ahol adtak nekik egy vadi új lakótelepet illetve kineveztek nekik egy ügyintéző vajdát: mondván éljenek ott. Tehát kaptak egy saját elszeparált mikroállamot. A weboldalon fenn voltak a képek mi lett a lakóteleppel 10 év múlva: darabokra szedték és eladták. egyetlen ajtó, ablak, bútor sem maradt meg szinte, úgy nézett ki a hely mintha átsöpört volna rajta a harmadik világháború. Magyarán a project becsődölt, nem voltak alkalmasak fenntartani a működő közösséget. Ez nem megoldás. Az kultúrájuk teljesen máshogy épült fel, nem fejlődik. Egyénenként ugyanakkor, kiragadva őket a közösségből nagyon is strapabíróak és akár sikeresek is lehetnek: két volt főnököm is cigány származású. Mindkettő kiment luxushajóra dolgozni, mindkettő külföldi nőt vett feleségül, az egyik Portugáliában, a másik pedig Londonban mintamagyar. És amikor azt mondom mintamagyar, akkor azt szó szerint értem. Rendesebbek és normálisabbak mint bármelyik ismerősöm. Ellenben otthon a saját közösségükben ők is elvesztek volna...
2009. jan. 27. 01:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Hitler óta hajlamosak vagyunk átesni a ló másik oldalára,és a fasizmustól való félelmünkben mindent eltűrünk a kisebbségeknek.Ők egyenlő jogokat,egyenlő bánásmódot követelnek.Hát én is!Megtetézve ezt egyenlő kötelességekkel.Nézd meg a németeknél a török bevándorlókat.Semmi probléma sincs,pedig a németek felsőbbrendűség-érzetükről híresek,a törökök meg heves vérmérsékletükről.Nem arról van szó,hogy ki kell irtani a cigányokat,hanem arról,hogy aki bűnöző,azt büntessék meg.Ha cigány,ha magyar.
2009. jan. 27. 01:43
 18/27 anonim ***** válasza:
36%
23:55-nek: Sajnálom, hogy neked nem tetszik az írási stílusom, mert te biztos még életedben nem vétettél helyesírási szabályt!
2009. jan. 27. 01:44
 19/27 anonim ***** válasza:
66%
Nos... Azért nem tudom... Megnézhetjük, a hogy mi a különbség az itt élő kínaiak és a romák (cigányok) között... Nem sűrűn hallok pl. olyan híreket, hogy kínaiak vertek meg xy-t... Vagy kínaiak csaptak össze itt és ott... Ja, és nem tudom, közületek hány embernek szólt be az utcán kínai... Vagy közületek hány embert akart kínai kizsebelni/kirabolni... Pedig ők is itt élnek... Hm... Érdekes nem? Ezen azt hiszem, nem ártana elgondolkodni...
2009. jan. 27. 01:58
 20/27 anonim ***** válasza:
70%
Bizony,bizony!Ebben van valami...
2009. jan. 27. 02:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!