A cigányoknak ez benne van a "vérében"? Mármint egészen más mentalitásúak mint a magyarok.
Nekem volt sok cigány beosztottam, és azzal tudtak kiakasztani, hogy ha valami nekik kedvezőtlen dolog történ, rögtön hangoztatták, hogy azért mert ők cigányok.
pl. az mondja, azért nem engedtem el szabadságra mert cigány. Az nem érdekelte, hogy helyette az Orsós Pista ment el. (ő biztos ősmagyar). Mindig emberhiányom volt, mert heti 5-7 dolgozót a bírósági tárgyalásra kellett elengednem.
23:26-os válaszolónak: neked írom, de talán mások is értenek belőle! Te nyilván egy környékbeli helyen kissebbségi magyar vagy, ahogy értettem. Nagyon jól látod szerintem!
Általánosítani, gyűlölködni a szomszédos országokban a magyarokra is szoktak, és nyilván sokaknak kevés az empátiája, mert rá kellene jönni arra, amit te is írtál.
Az idegengyűlölet, a nemzetiségi gyűlölködés válogatás nélküli, és ezért elvakult.
Én aláírom, hogy a cigányok között arányában sokkal több a csirkefogó, mint a magyaroknál, de akkor is csak azokkal van a baj, akik tényleg ártanak.
EMPÁTIA! Semmi különbség egy leköpött kissebbségben élő magyar nemzetiségű megalázása, és egy ok nélkül bántott cigány megalázása között! Mindkettőnek egyformán fáj!
Másrészről a magyar is elvágja a magyar torkát! Az előttem szóló sem volt túl kedves magyar társához! Miért?
Miért bántjuk a másikat, mert vétett nyelvtani hibát?
Mi "magyarok" mi módon ítélkezünk más rasszok felett???!!
Ettől nagyobb megosztottság nem nagyon kell szerintem, ami ma magyar és magyar között van!
Mire vagyunk olyan fenemód büszkék? Talán arra, hogy ölre tudna menni az ország egyik fele a másik felével pusztán politikai uszításból???
Most lehet lepontozni! Az ilyen provokatív kérdéseknél úgyis sokan így járnak a gyűlölködők jóvoltából.
Viszont éppen ezért ritkán olvassák a fenti kis négyzet kipipálása nélkül, úgyhogy lehet...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!