Tudom lehetetlen de mégis, mi lenne, ha senki sem menne el szavazni?
érvénytelen lenne persze, hiszen kell ugye egy X részvételi arány.
De az tényleg jó kérdés h mi lenne ha a 20-dik kiírásra se menne el a kutya se ... nem is annyira rossz ötlet amúgy, mert legalább nemzetközileg felfigyelnének arra h hééé mi folyik itt, de másrészt csak mi szívnánk meg, mert úgy tutira ezek maradnának, és még sokkal durvább diktatúra lenne (mármint 100%-osan ők maradnának, úgy értem, mert sajnos hiába vannak más, értelmesebb szemléletek is, pont ők azok, akik nem aktívak ezen a téren, és nem igazán lehet számítani a szavazatukra).
Én inkább azt tenném valahogy kötelezővé h tutira mindenki szavazzon, mert úgy az értelmesebb réteg is teret kapna a megfelelő arányban, és nem csak az agresszív jobbos szavazóbázis nyomulna, és ugye így törvényszerű megint az elég fals eredmény ...
... aki valamelyik párt tagja, és nem megy el szavazni a saját pártja által jelölt képviselőre, akkor valószínű, hogy kizárják a pártból.
... ezek után egyik pártnak sem lennének tagjai
... ezek után egyik párt sem kapna az államkicstártól támogatást a működéséhez, mivel azt csak meghatározott taglétszám alapján osztják (a jelenlegi törvények szerint)
... ezek után csak Viktor-Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy szavazna saját magára = döntetlen, = jöhet a 2x5perces hosszabbítás! :)))
Nincs érvényességi küszöb, a párttagok elmennének szavazni és annyi. Az állás itt megtekinthető:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!