30%-os hozam MNYP-nál? Ez lehetetlen, vagy mégis? Más megtudta mennyi a reálhozama?
Kijött a papír, hogy 1,8 millió befizetés után 500e forint hozamom van. Kiderült, hogy a hozam egy árfolyamnyereséggel feltupírozott, inflációmentes hozam. Bementem az OTP-be, megkérdezni, hogy mennyi a reálhozamom, azt mondták, hogy ők NEM ÉRNEK RÁ KISZÁMOLNI a reálhozamomat. Nem akartam váltani, de most megyek vissza államiba.
Odaadtam a befizetéseimet igazoló papírokat egy pénzügy szakos tanárnak, az ő számításai szerint a reálhozamom körülbelül 2%-ra tehető.
Mi az hogy nem érnek rá???
Nem azért fizeted őket?
Az elsőnek annyit, hogy ő felvette.. hát még tudtommal fel sem lehet venni.
Az viszont tényleg vicc, hogy nem érnek rá. Vicc az egész. A pénz kell nekik, de ha megakarom tudni azt, hogy ténylegesen mennyivel gyarapodott a pénzem, akkor már hallgatnak, na vajon mért? Pedig nem lenne nehéz kiszámolni szerintem...
ma 19:45
A hozamot szabadon minden évben kilehetett venni. Annak, aki akarta, és annyit amennyi volt a számláján hozam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!