Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja az embereknek a...

Mi a baja az embereknek a Heti Hetessel?

Figyelt kérdés
Én régóta nézem, de nem igazán vettem észre benne "antimagyar" dolgokat.
2009. nov. 28. 21:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%
Gyakran bicskanyitogató szinten viccelődnek a nemzeti értékekkel...
2009. nov. 29. 16:45
 22/35 anonim ***** válasza:
60%

A kérdező kommentje:

Lehet, hogy velem van baj, de én sem érzem, hogy hol gyalázta a magyar történelmet Farkasházy.

"Nem márciusi ifjak, hanem áprilisi ifjak."

Ez volt a gyalázás?

Farkasházy szerint Petőfi nem is szavalta el a nemzeti dalt! (Ezen ki tud röhögni?)

2009. nov. 29. 16:47
 23/35 anonim ***** válasza:
60%
Semmire sincsenek tekitettel vicc kérdésben. Én néztem, nem olyanok mint a fábry, sokkal kevésbé viccelnek a kormánnyal, mint más pártokkal. (ez még a Gyurcsány idejében volt)
2009. nov. 29. 16:54
 24/35 anonim ***** válasza:
87%

nem nézem az adást mert mint kifejtettem nem érdekel mert nekem unalmas,de ez:

""Nem márciusi ifjak, hanem áprilisi ifjak."

Ez volt a gyalázás?"

szerintem az zavarja a nemzeti érzelmű magyarokat,hogy a Márciusi ifjak= Hősök az Áprilisi ifjak= Bolondok ugyanis lehet asszociálni az Április hónapra ami a bolondok hónapja,gondoljunk az Aprilis 1. i tréfákra.Szerintem burkoltan lehülyézte ami már kimeríti a gyalázás fogalmát.Én továbbra sem nézem Fabry kollegájukkal egyetemben de ez az én bajom :)

2009. nov. 29. 17:02
 25/35 A kérdező kommentje:

"Farkasházy szerint Petőfi nem is szavalta el a nemzeti dalt!"

És ha nem Petőfi, hanem Jókai, akkor mi van? Most ettől kevésbé lesz értékes a forradalom, vagy Petőfi?

"szerintem az zavarja a nemzeti érzelmű magyarokat,hogy a Márciusi ifjak= Hősök az Áprilisi ifjak= Bolondok"

Azért ezt Te sem gondolod komolyan? Azért ez eléggé belemagyarázós jellegű.

Szerintem Farkasházy csak arra akart utalni, hogy a történelmünk tele van legendákkal, és hogy mennyi minden máshogy van, mint ahogy a történelemkönyvek leírják.

De ettől még nem lett kevesebb a történelmünk!

2009. nov. 29. 20:51
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akinek baja van vele annak a fő oka az h erőtljessen és látványossan elfogultak az egyik oldallal szemben, most lehet mondani h vannak tévék akik meg a másikkal de egy szórakoztató musoron keresztül manipulálják azokat az embereket akiknek nincs forráskritikájuk, nem néznek utána, nem tudják a valóságot az ott elhangrott hírekről amikről aztán "poénkodnak" Egyébként sztem kicsit kompenzálnak a Fábry showal (politikai szempontból) bár abban nincs annyi politika minta 7i 7essel
2009. nov. 30. 15:18
 27/35 anonim ***** válasza:

"Farkasházy szerint Petőfi nem is szavalta el a nemzeti dalt!

És ha nem Petőfi, hanem Jókai, akkor mi van? Most ettől kevésbé lesz értékes a forradalom, vagy Petőfi?"

Az, hogy ilyet magyarország legnézettebb csatornáján főműsoridőben nem mondunk! (egyébként se)

Vannak bizonyos határok, amit az embernek sosem szabad átlépnie!

Közéleti hírekkel, politikával lehet viccelődni, de mérsékelten.

Gálvölgyi még kb 1 éve azt mondta, hogy rács mögé dugná azt, aki kitalálta a Nagy-magyarország autómatricát, és egyben azt is, aki azt felragasztja az autójára!

Ehhez mit szólsz? Vagy ez még mindig a "humor" kategóriába tartozik?

2009. nov. 30. 15:41
 28/35 anonim ***** válasza:

Azt, hogy igaza van.

Egy törvényes nemzetközi szerződés ellen ágálnak.

2009. nov. 30. 16:15
 29/35 anonim ***** válasza:
25%

Petőfi tényleg nem szavalta el a Nemzeti dalt, mert tüdőbeteg volt, és aznap esett az eső. Ezt egy színész társa tette meg helyette. Ez tény.

Az áprilisi törvényeknek nagyobb volt a jelentősége, mint a márciusi eseményeknek. Ez pedig egy vélemény.

Nincs ebben semmi nemzetgyalázás. Ha ezt nem Farkasházy, hanem Fábry vagy Bayer Zsolt mondta volna, akkor most úgy beszélnénk róla, hogy "jé, de érdekes!".

A Heti Hetes szereplői egy olyan műfajt képviselnek, amiből lehetetlen kizárni a politikát, és így lehetetlen pártatlannak maradni. Ennek ellenére szórakoztató műsor, aminek szereplői természetszerűen több ellenséget szereznek maguknak, mint az "egyszerű" humoristák.

A politikai korrektséget nem az ilyen műsorokon kell elsősorban számon kérni. De kétségtelen, hogy szórakoztató műsorként évről évre egyre laposabb, és klisészerűbb az egész. De akinek tetszik, nézze, csak ne ez alapján alakítson politikai véleményt!

2009. nov. 30. 18:27
 30/35 anonim ***** válasza:
70%
Mert oltogatnak politiksuokat, és a jobbikosok kihallják belőle a jobboldali politikusok oltogatást. Én speciel imádom, főleg a HAjós szövegeit...
2009. nov. 30. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!