Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja az embereknek a...

Mi a baja az embereknek a Heti Hetessel?

Figyelt kérdés
Én régóta nézem, de nem igazán vettem észre benne "antimagyar" dolgokat.
2009. nov. 28. 21:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
67%
Én csak annyit tudok, hogy erősen odaszólogatnak a nemzeti oldalnak. Youtubeon vannak példák, tessék keresgélni. Nekem mindegy mit tesznek, nem nézem.
2009. nov. 29. 00:37
 13/35 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is már lejárt lemez ez is,meg a Fábry Show is.Régen ezek nagyon jók,meg viccesek voltak,de már nem tudnak újat mutatni.Vagy nem is tudom.A FSben egyébként még szoktak vicces dolgok lenni,de azokat nem a Fábry csinálja.
2009. nov. 29. 00:42
 14/35 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy velem van baj, de én sem érzem, hogy hol gyalázta a magyar történelmet Farkasházy.

"Nem márciusi ifjak, hanem áprilisi ifjak."

Ez volt a gyalázás?

2009. nov. 29. 00:55
 15/35 anonim ***** válasza:
69%
Antimagyarok!
2009. nov. 29. 08:58
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
Azért utálja az emberek egy része, mert köztudottan baloldali emberek vannak ott, illetve Hajós aki szdsz-es.
2009. nov. 29. 10:26
 17/35 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ma Magyarországon mindent átitat a politika, mindenhol ott van. Lassan nem lehet semmit venni, nézni, olvasni anélkül, hogy az ember ne mutatná ki vele politikai irányultságát. Mivel a Heti Hetesben baloldali emberek vannak, ezért a jobboldalon kitalálták, hogy a Heti Hetest utálni kell. Hozzáteszem, nagyon ritkán látom, így lehet, hogy lemaradtam valamiről. Ha jobboldali vagy, persze szeretheted a Heti Hetest, de jobb, ha ezt nem vallod be, mert rögtön kinéznek. Az a baj, hogy ma már az elfogulatlan tényközlés is elfogult, ha politikáról van szó. Ha ugyanis A politikus az egyik oldalról bejelent egy intézkedést, akkor a B oldali tuti kijelenti, hogy ez hülyeség. Ha a sajtó lehozza, hogy A politikus intézkedése jó, akkor nyilván B-oldal fel lesz háborodva, hogy a sajtó elfogult. Ha a sajtó bejelenti, hogy A politikus intézkedése hülyeség, akkor A oldal lesz felháborodva, hogy a sajtó elfogult. Ha pedig a sajtó semleges álláspontra helyezkedik, és csak annyit mond, hogy mit jelentett be a politikus, akkor mindkét oldal azt fogja látni, hogy a sajtó a másik oldalra elfogult, mert miért nem tette hozzá, hogy ez jó/rossz, biztos elhallgatják a nép elől a tényeket a mocskok. Ez hogy ide jutottunk leginkább a jobboldal hibája, mert az ő érdekük, hogy állandóan kampányhangulat legyen, a baloldalnak inkább az lenne az érdeke, hogy minél kevesebbet foglalkozzanak az emberek azzal, amit csinálnak (ennek ugye érthetőek az okai, én se beszélnék szívesen a teljesítményemről, ha ilyen lenne).
2009. nov. 29. 11:37
 18/35 anonim ***** válasza:
69%

1. sz.r poénjaik vannak

2. csöpögnek a liberalizmustól, am talán még nem lenne nagy baj, de nagyon elvakultan teszik és vaskalaposak

3. nincsenek köztük másként gondolkodó emberek, mindegyik ugyanazt fújja

4. elég sok zsidóvédő beszólásuk van, ezzel megint nem lenne túl nagy baj, de ezt is olyan csőlátásúan csinálják, zombiként szajkózzák h visszatetszést kelt

2009. nov. 29. 12:39
 19/35 anonim ***** válasza:
70%

1.: Politizálnak. Akárki is politizál nyilvánosan, előbb-utóbb ellenségeket szerez. A szarkasztikus humoruk pedig - ami néha egész jó - erre csak még jobban ráerősít.

2.: Csak liberális beállítottságú emberek szerepelnek benne rendszeresen. Ez sokakat irritál.

3.: Nagyon régóta vannak műsoron, lényegi újítások nélkül. Lerágott csontokon csámcsognak, ellaposodott az egész.

Persze, hogy sokan utálják őket. Erre ők is számítottak, még mielőtt belevágtak. Ez egy ilyen műfaj.

Nem kell őket félteni, jó pénzt kapnak érte.

2009. nov. 29. 12:46
 20/35 anonim ***** válasza:
26%

Nekem csak annyi a bajom velük, hogy egyre erőltetettebb, és kevésbé pörgős, szókimondó, mint régebben (6-8 éve) volt. A jobbosonak az a bajuk vele, hogy nem kímélik a kedvenceiket, de erre azt mondom, hogy akinek nem tetszik, ne nézze.

Van egy ismerősöm, aki folyton szidja a Heti Hetest, hogy micsoda mocskos dolog, hogy kritizálni Orbánt, meg hát a Jobbikot, meg kinek ártott a gárda stb. Persze ugyanakkor Fábry pisi-kaki-tangabugyi humora nem zavarja a polgári érzékeny lelkivilágát :DDD

2009. nov. 29. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!