Szerintetek is főleg a cigánykérdés miatt van jelen a Jobbik a politikában?
Nem egészen de körejátszik, viszont az elb.ott 20-onév, fidex, ballib csűrhe váltókormányzások is közrejátszottak benne, mivel sok embernek elrontották a jövőképét.
Aki azt állítja, hogy csak a "primitívek" fordulnak a jobbik felé pl. a kérdés témája miatt az az okoskodás helyett nézzen szét az országban először!
# 12 Te láthatóan jobbikos vagy, és primitív, mert azt, hogy csürhe, nem tudod helyesen leírni, sosem tanultad meg.
Ergo ha én is úgy általánosítanék, mint a jobbikos fajtád, akkor elmondhatnám, hogy nicsak, itt egy primitív jobbikos, tehát az összes jobbikos primitív.
"# 12 Te láthatóan jobbikos vagy, és primitív, mert azt, hogy csürhe, nem tudod helyesen leírni, sosem tanultad meg.
Ergo ha én is úgy általánosítanék, mint a jobbikos fajtád, akkor elmondhatnám, hogy nicsak, itt egy primitív jobbikos, tehát az összes jobbikos primitív."
Milyen kár, hogy nem szavaztam rájuk 10-ben.
De te egy idióta vagy, ez már biztos! :)
Az meg külön szórakoztató, hogy ebbe az egybe tudtál csak belekötni, mert véletlenül hosszú ű-vel írtam le. :D
Bújj el, bohóc! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!