Szerintetek is főleg a cigánykérdés miatt van jelen a Jobbik a politikában?
Igen, jelentős részben. Érdemes megfigyelni hogy pont azokon a területeken van a hátországuk ahol cigányok és magyarok vegyesen élnek.
De bárcsak pusztán emiatt lennének jelen...
2-es
ezek miatt a jobbikra szükség lehet, de nem emiatt vannak ott ahol
csak és kizárólag a cigánybűnözés miatt, a jobbik ebből táplálkozik
Igen.
De ha észrevetted, akkor a Jobbik azóta szorul folyamatosan vissza, mióta nem cigányoznak.
Igen, szerintem ennek köszönhető.
De ez jó értelemben, mert olyan dolgokat mernek ki mondani annak a csúnya kamerának, amit a többi nem.
Mikor értik már meg sokan, hogy nem utálják őket, csak felhívják rá a figyelmet, hogy lassan az utolsó söpredék is több támogatást kap, mint a szerencsétlen magyar ember, aki alig tud megélni.
Szóval akkor lehet gondolkodni, ki is akar itt egyenlőséget.
Nem utálják őket, de azért utolsó söpredékek a cigányok.
Jó vicc. :D
Ez nekem a véleményem, nem az övék.
Lehet, hogy te nem jársz ki az utcára, főleg nem vidékre, de én nap mint nap látok olyanokat (igen, cigókat) akik túlzottan el vannak kényeztetve, emellett pedig a viselkedésük kibírhatatlan.
Szóval ennyit erről.
Így van a rendszer a hibás. Azért is a rendszer a hibás, meg a tanárok, meg a nevelők, hogy a cigányok nagy része tudatlan, analfabéta, viselkedészavaros.
Nem tudom, ti nem szoktatok velük találkozni?
Persze ismerek normálisakat is, de annyira elenyésző....
Vagy esetleg az ország nyugati felén normálisabbak? Mert itt keleten katasztrófa az egész....
önhibájukon kívül züllenek le? kérdezz már meg egy cigányt, hogy szeretne e dolgozni...
a rendszerváltás után őket rúgták ki először, igen így is fel lehet fogni
nameg úgy is, hogy amióta nem büntetik a munkanélküliséget, azóta nem is dolgoznak
nézd meg a módosabb, vagyonosabb cigányokat
ha van pénzük akkor is ugyanolyan agresszív, kötekedő mocskok csak akkor van pénz cigánypalotára meg luxusautóa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!