Vannak itt jobbikos melegek?
Az unokatestvérem meleg és Jobbikos.
Ő mindig azt mondja, hogy hülye az aki úgy gondolja, hogy egy melegnek kötelező liberálisnak lenni.
A családban mindenki erősen jobboldali, attól, mert ő meleg, attól nem változtak meg a nézetei.
Ja, meg nem csípi az "etnikumokat".(Ki csípi őket?)
Én személy szerint nem vagyok Jobbikos, valahogy nem jön be ez a turáni, perzsa mizé.
Pedig magam is szélsőjobboldali vagyok, de nem nenonáci vagy skinhead.
Nem volt nehéz.
Engem (most lehet le pontoz a többi jobboldali) nem zavar annyira, hogyha valaki meleg.
Azt sokkal nehezebben tudnánk elfogadni, ha liberális lenne.Sőt, szerintem nem is menne.
Érdekes családunk van.
Mondjuk én szoktam együtt enni pár liberális ismerőseimmel, de nem vagyunk barátok.Beszélgetünk, húzzuk egymás agyát, a viszonyunk kb mint Sztálinnak meg Hitlernek.
Meleg jobbikos ez nem valami oximoron? A többi jobbikos hogy viszonyul hozzá?
Én nem vagyok jobbikos, de liberális sem és ha őszinte akarok lenni, a melegekkel nincs nagy bajom, de nem kell hangsúlyozniuk, hogy ők melegek. (egyébként nem zavarnak, amíg nem a másságukat hangsúlyozva bőrtangában masíroznak az Andrássyn követelve az egyenjogúságukat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!