Budapest miért lett ilyen liberális város?
Mi vidékről költöztünk fel ide.
Arra lettem figyelmes, hogy itt az emberek nem segítenek a másiknak, ha látják, hogy két rossz arcú r.erőforrás egy hölgyet terrorizál.
Nekem volt már ilyen esetem, egyből segítettem a csajnak.
De, ez az eset nem ám kihalt utcában volt.
Voltak járókelők, de inkább elfordították a fejüket.
Én ha ilyen esetet látok, mindig segítek.
Legalább van értelme a sok évnyi küzdősportnak.
De a többi ember is ilyen.
Engem az erőforrások mindig betalálnak.Nem tudom, biztos feltűnő vagyok.
Egyszer egy ilyen eset miatt késtem edzésről.
A volt edzőm szerint biztos én voltam a rasszista meg én provokáltam.
Részben emiatt váltottam edzőt.Engem egy ilyen libsi ne oktasson.
Sem neonáci sem skinhead nem vagyok, nem tudom mi feltűnő rajtam.
Komolyan, engem ez annyira feldühít, hogy itt ilyenek az emberek.
Nem csak a cigányokra haragudtam, hanem a járókelőkre is.
Nem is értem, hogy lehet ilyen mellett elmenni, hogy lehet ilyesmit tolerálni.
" Akkor kacsintani is ezért szoktak?"
Neeem kedves Tetro! Azt egészen más okból kifolyólag szoktak. Lehet, hogy kicsit MÁS vagy, mint a többi. :)
22.40
cig@nyozás b@zíz@ss@l? ez legalább dupla kombó! :D
22.19
A társadalmon belüli bizalmi index, annál alacsonyabb, minél alacsonyabb az etnikai homogenitás.
Hogyan függ össze a bizalmi index az etnikai homogenitással? Mert én elég sokfelé jártam a világban, és sehol nem sok helyen szarnak az emberek annyira mint itt. De az olyan országok általában fényévekre vannak tőlük, ahol sokféle etnikum él együtt. Akkor ez mégis hogy?
23.27
dél-amerikában a legtöbb helyen kolonizáló európaiak leszármazottjai, afrikaiak és indiánok. és ezek mindenféle keveréke. na ha valahol lenne történelmi kifogás a szegregálódásra, akkor hát ott. még sincs. de pl a törökéknél is totál mixture van. ott nem tudsz úgy elcseszni valamit, hogy valaki ne ugorjon oda azonnal segíteni...
"cig@nyozás b@zíz@ss@l? ez legalább dupla kombó! :D"
Nem is cigányoztam! :D Bár mindig sejtettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!