Egy Magyarországon élő zsidó aki liberális az miért nem fejezi ki a szolidaritását a magyarokkal?
Igazából ez úgy merült fel bennem,hogy megnéztem egy facebook profilt és az illető egy magát zsidónak valló egyén,s a borítóképén meleg,cigány és zsidó jelképek vannak összeszerkesztve.
Gondolom őt mondhatjuk liberálisnak, de mivel ő nem magyar, ám mégis Magyarországon él, miért nem tett ki egy magyar zászlót is?Nem szereti a magyarokat?Akkor magyar ellenes?Vagy számára miért nincs helye a magyar zászlónak ha egyszer a cigányokkal és a melegekkel is szolidaritást vállal?A magyarokkal miért nem?Velünk is lenne miért...
Ne keress logikát egy ilyen liberálisban.
Náluk az a divat, hogy a többséghez tartozó társadalmat utálni kell, vagy lenézni, letojni.
A kisebbség, azért meg mindent meg kell tenni.
"Mivel egy cigány és egy meleg ember is magyar, ezért nincs szükség külön magyar zászlóra!"
Persze, az elefántok pedig albatroszok.
"De azt nem tudom felfogni, hogy ti, szélsőjobbosok, minek köttök bele még az élő fába is? Így érzitek jól magatokat?"
A problémákat meg kell oldani. A probléma pedig úgy fog megoldódni, ha először is foglalkozunk vele, nem pedig úgy teszünk, mintha nem is létezne.
"Mivel egy cigány és egy meleg ember is magyar, ezért nincs szükség külön magyar zászlóra!"
Talán meglep, de van olyan magyar, aki se nem meleg, se nem cigány. Velük mi van?
Ha az a homoszexuális ember nem cigány, akkor mindenképpen magyar, hisz magyar etnikumhoz tartozik.
A cigányok mitől lennének magyarok?
Kezdjük ott, hogy nem is európaiak.
Antropológiai, kulturális tekintetben semmiképpen nem tartoznak Európához.
Attól mert magyar állampolgárságot kaptak, attól még nem lesznek magyarok.
Én sem leszek ugandai, ha felveszem az ugandai állampolgárságot.
Az csak egy papír.
én nem vagyok liberális, de ez egy elég gyerekes támadás volt részedről kérdező
a következtető képességed egyszerűen zseniális: nem tett ki magyar zászlót, tehát nem szereti a magyarokat, sőt magyarellenes
ilyen alapon meg lehetne támadni akárkit
ha mondjuk egy náci egy horogkeresztes zászlót tesz ki borítóképnek, akkor én is kérdezhetném, hogy miért egy másik ország jelképével jampizik?
"A problémákat meg kell oldani. A probléma pedig úgy fog megoldódni, ha először is foglalkozunk vele, nem pedig úgy teszünk, mintha nem is létezne."
Igen, valóban meg kell oldani! De a probléma TI vagytok, nem a cigányok vagy a zsidók! Ha nem lennének cigányok, zsidók, kipécéznétek magatoknak mást, akit kikiáltanátok bűnösnek! Szélsőjobboldaliak csak ehhez értenek, a gyűlölködéshez.
Mert ő liberális, inkább az elnyomottnak vélt zsidókkal, cigányokkal azonosul.
Szabad országban élünk, mindenki kinyilváníthatja politikai véleményét.
A magyar zászló mellé sem kötelező (de azért vannak helyek, helyzetek, amikor mégis) kitenni az EU-s vagy az izraeli zászlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!