Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Magyarországon élő zsidó...

Egy Magyarországon élő zsidó aki liberális az miért nem fejezi ki a szolidaritását a magyarokkal?

Figyelt kérdés

Igazából ez úgy merült fel bennem,hogy megnéztem egy facebook profilt és az illető egy magát zsidónak valló egyén,s a borítóképén meleg,cigány és zsidó jelképek vannak összeszerkesztve.

Gondolom őt mondhatjuk liberálisnak, de mivel ő nem magyar, ám mégis Magyarországon él, miért nem tett ki egy magyar zászlót is?Nem szereti a magyarokat?Akkor magyar ellenes?Vagy számára miért nincs helye a magyar zászlónak ha egyszer a cigányokkal és a melegekkel is szolidaritást vállal?A magyarokkal miért nem?Velünk is lenne miért...

2013. dec. 6. 17:12
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Gyűlölködni nem szélsőjobbos tulajdonság.

Te sem vagy elégedett az Orbán kormánnyal és szeretnéd ha eltakarodnának.Ha jön más akkor őt fogod utálni.Az ember mindig gyűlölködik, és mindig azt akarja ami nincs.

Ráadásul a cigányokat van miért gyűlölni, de ebbe most nem szeretnék belemenni.

2013. dec. 6. 17:45
 12/47 A kérdező kommentje:

"ert ő liberális, inkább az elnyomottnak vélt zsidókkal, cigányokkal azonosul. "

Nem rossz, de ezt sem tudom teljesen elfogadni, ugyanis bizonyos helyeken a magyarok is elvannak nyomva, és akkor legalább értük tenné ki a magyar zászlót.

Gondolok itt mondjuk a felvidéki magyarokra, erre majd jön,hogy de hisz az külföld, és igen, de ha Amerikában agyonvernek egy feketét mert fekete akkor ő ugyan úgy kifejezi az együttérzését pedig az sem itt történt.

Továbbá Magyarországon is vannak cigányok által elnyomott magyarok.

2013. dec. 6. 17:48
 13/47 anonim ***** válasza:
35%

Egy Magyarországon élő szélsőjobboldali miért hiszi magártól azt, hogy hazafi, sőt különbnek is érzi magát másoknál?

Igazából ez úgy merült fel bennem, hogy megnéztem egy facebook profilt és az illető egy magát magyar hazafinak valló egyén, s a borítóképén 3. Reich, Waffen SS, meg nyilaskeresztes jelképek vannak összeszerkesztve.

Gondolom őt mondhatjuk szélsőjobboldalinak, de mivel ő magyar és Magyarországon él, miért isteníti azokat, akik honfitársainak százezreit gyilkolták halomra és rommá lőtték hazáját? Nem szereti a magyarokat? Akkor magyar ellenes? Vagy számára miért nincs helye a magyar érzésnek, ha egyszer a nácikkal és a nyilasokkal is szolidaritást vállal? A magyarokkal miért nem? Velünk is lenne miért...

2013. dec. 6. 17:49
 14/47 anonim ***** válasza:
9%
(Bocs a kissé pimasz "trollkodásért", de nem hagyhattam ki. #14. voltam.)
2013. dec. 6. 17:50
 15/47 anonim ***** válasza:
32%

12#

így van, senki sem születik szélsőjobbosnak, de azért ne add már be nekem, hogy mindenki a rossz élmények, tapasztalatok miatt lesz az

nagyon sokan közölük semmirekellő, buta, agresszív alakok, akiknek az egész szélsőjobbozás csak egy feszültséglevezetés, mert könnyebb másra haragudni az élete elba**ottságáért, mint magára

2013. dec. 6. 17:57
 16/47 anonim ***** válasza:
61%

én láttam már egy-két szélsőjobboldali fiatalokból álló kultúrcsoportot és a cigányok csak tanulhatnának tőlük

kötekednek (persze nem a cigányokkal), trágárkodnak meg minden ami cigány tulajdonság...

2013. dec. 6. 18:01
 17/47 anonim ***** válasza:
82%

16#

Nem ismerek skinheadeket, így nem tudom.

Mérsékeltebb szélsőjobboldali nézetei lehetnek rossz tapasztalatai miatt.

Én, mint írtam jó környéken élek, sikeresnek mondható vagyok.

Mégis utálom azt a kormos, élősködő, semmirekellő népcsoportot.

Szerintem a magyarok többsége ki nem állhatja őket.

2013. dec. 6. 18:01
 18/47 A kérdező kommentje:

14-es

Semmi baj, megválaszolom: Mert a magyarok a náci Németország szövetségesei voltak és a németeknek köszönhetően megszületett a II.bécsi döntés aminek következtében nem csak területeket kaptunk vissza hanem több millió honfitársunk is "visszatérhetett".

Továbbá a nácik elsődelgesen a zsidókat írtották aminek egy szélsőjobboldali kifejezetten örül, gondolom ezt nem kell magyarázni.

(tény,hogy számukra alsóbbrendő faj voltunk, de mégis jobban jártunk velük mint a minket egyenlőnek tartó szovjetekkel/komcsikkal.)

A nyilasok magyarok voltak.

A Don-kanyarban meghalt magyarok a háború áldozatai voltak, de nem azért haltak meg mert ők magyarnak születtek.Ugyan úgy némnetek is meghaltak és a szovjetek sem voltak különbek ha már itt tartunk.

2013. dec. 6. 18:04
 19/47 anonim ***** válasza:
62%

"Ha nem lennének cigányok, zsidók, kipécéznétek magatoknak mást, akit kikiáltanátok bűnösnek! Szélsőjobboldaliak csak ehhez értenek, a gyűlölködéshez."

Hát nem is tudom, hogy kettőnk közül melyikünk az értelmesebb.

Aki ezt akarja csinálni Európából:

[link]

Vagy aki meg akarja őrizni ilyennek:

[link]

Persze gondolom, hogy neked az ork gettók nagyon hiányoznak ide, szóval költői volt feléd a kérdés...

2013. dec. 6. 18:05
 20/47 anonim ***** válasza:
30%

nekem ezzel sincs bajom, az ő szegénységi bizonyítványa

na meg persze a gyengesége

2013. dec. 6. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!