Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy Magyarországon élő zsidó...

Egy Magyarországon élő zsidó aki liberális az miért nem fejezi ki a szolidaritását a magyarokkal?

Figyelt kérdés

Igazából ez úgy merült fel bennem,hogy megnéztem egy facebook profilt és az illető egy magát zsidónak valló egyén,s a borítóképén meleg,cigány és zsidó jelképek vannak összeszerkesztve.

Gondolom őt mondhatjuk liberálisnak, de mivel ő nem magyar, ám mégis Magyarországon él, miért nem tett ki egy magyar zászlót is?Nem szereti a magyarokat?Akkor magyar ellenes?Vagy számára miért nincs helye a magyar zászlónak ha egyszer a cigányokkal és a melegekkel is szolidaritást vállal?A magyarokkal miért nem?Velünk is lenne miért...

2013. dec. 6. 17:12
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

32# Nézd, én nem foglaltam állást senki és semmi mellett, egyszerűen leírtam, hogy azon a Facebook profilon valószínűleg miért szerepel az, ami szerepel.

De azt ki mondhatná, hogy a magyar társadalomban nincsenek kirekesztett helyzetben a cigányok? Te biztosan nem, hiszen éppen a kirekesztés helyessége mellett foglaltál állást. Ha helyesnek ítéled a romák kirekesztését, akkor miért tagadod annak létét? Vagy ha úgy gondolod, hogy te vagy az egyedüli, akkor próbáld ki: írj 2 nagyon hasonló, nagyon jó önéletrajzot, az egyikre egy cigány nevet és fényképet, a másikra pedig egy magyar nevet és fényképet rakj. Küldd be 100 állásajánlatra, meglátjuk melyikre kapsz több megkeresést.

2013. dec. 7. 12:41
 32/47 anonim ***** válasza:

"Egy magyarorszgon elo zsido......"

latszolag a kerdesedben a valasz is benne foglaltatik..

A magyarorszagon elo zsido SOHA nem lesz MAGYAR

2013. dec. 23. 18:09
 33/47 anonim ***** válasza:

"A magyarorszagon elo zsido SOHA nem lesz MAGYAR"

miért is?

2013. dec. 23. 18:16
 34/47 anonim ***** válasza:

"A magyarorszagon elo zsido SOHA nem lesz MAGYAR"

na az ilyen soviniszta, gyökér kijelentésektől könyvelik el magyarországot antiszemitának

aki ezt ide kiírta az is egy idióta

mégis mi köze van a származásnak ahhoz, hogy magyar e az illető vagy sem?

egyáltalán mit jelent magyarnak lenni?

gondolom te is valami szélsőjobboldali nagymagyar vagy, aki azt hiszi, hogy törzsgyökeres magyar, pedig ilyen nem is létezik

nem kizárt, hogy sok Magyarországon élő zsidó többet tett ezért az országért, mint te

attól mert jobboldali vagy és a nemzeti ünnepeken lobogtatod az árpádsávos zászlót, attól még nem vagy magyar

én például háromnegyed sváb vagyok és negyed székely

de könnyen lehet, hogy van bennem más is, ezt csak így három generációra visszamenőleg tudom biztosra

nekem a sváb őseim a vérüket adták ezért az országért mindkét világháborúban, egyik dédipapám már vissza se jött a csatamezőről

szóval nekem ne mondja egyik szélsőjobbos sem, hogy nem vagyok magyar, mert van bennem sváb is

a háborút túlélt őseim mesélték, hogy akkor is voltak ilyen "nagymagyarok"

amint lehetőségük volt rá, elmenekültek a frontról, elbújkáltak

ennyit a nagymagyarokról

kint a fronton dől el ki mekkora magyar

2013. dec. 23. 18:47
 35/47 anonim ***** válasza:

336

valahogy ugy vagy te is magyar mint soros gyuri

2013. dec. 25. 20:49
 36/47 anonim ***** válasza:
felvonulason, vagy akarhol talakoztal mar olyan zsidoval aki magyar zaszlot vitt??
2013. dec. 25. 21:00
 37/47 anonim ***** válasza:

Az élet menetén láttam ilyet.

De az olyan is, zsidóknak szervezett rendezvény.

Nem szoktam felvonulásokra járni.

Szerinted a zsidók miért csak az internacionalista, liberalista nézeteket támogatják, anyagilag is?

Miért fújnak a nemzetiesebb dolgokra itt is meg Németországban is?

Miért támogatják ezt a cigány kulturális micsodát, külföldön meg a multikulturalizmust?

Nem kell árpádsávos "nagymagyarnak" lenni, én sem vagyok az.

De a zsidók ritka egy nemzetietlenek emberek.Na jó van 1-2 kivétel pl:Radnóti.De ő nem is volt igazi zsidó, a vallása is más volt.

2013. dec. 25. 21:10
 38/47 anonim ***** válasza:

"Na jó van 1-2 kivétel pl:Radnóti.De ő nem is volt igazi zsidó, a vallása is más volt."

mégis úgy végezte mint a többi...

2013. dec. 25. 21:15
 39/47 anonim ***** válasza:

Igen úgy.

Valóban hiba volt.Őt én is sajnálom.

De a zsidó vallású emberek nagy része nem ilyen.

Nekik USA az ideális, ahol nincs nemzet, csak állampolgárok.

2013. dec. 25. 21:19
 40/47 anonim ***** válasza:

"[..] USA [..], ahol nincs nemzet, csak állampolgárok."

Te tényleg ennyire tudatlan vagy? :D

2013. dec. 25. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!