A jobbikosoknak tényleg csak annyi eszük van, hogy a keleti népektől várják a nagymagyar feltámadást?
Komolyan mondom, egyszerűen röhejesek.
Vegyük alapul az oroszokat, kínaiakat és az arabokat.
Nagyjából mindhárom népre jellemző, hogy egy szűk, milliárdos réteg a kezében tartja a vagyont, a nagy többség pedig nyomorog.
Kínában ez a párt és a gazdaság vezetői, Oroszországban ezek a Putyin köré gyűlt elit és a földgázmágnások, az araboknál pedig az országok vezetői és azok, akik kezükben tartják a kőolajlelőhelyeket.
Az oroszoktól menekülnek a fiatalok az EU-ba (csak úgy, mint nálunk), az araboknál kupleráj van mindenhol és szegénység, Kínában meg a belét kidolgoztatják az embereknek egy tányér rizsért, aztán amikor építkezéseknél meghal pár száz ember a hiányos biztonsági felszerelés miatt (például gátépítés), akkor a hullájukat bedobálják az alapba.
Na most a Jobbik komolyan ezektől vár megváltást?
17:45 jól beszél ezen járna az agya a liberálisoknak hogy ne egy éhező kislány termelje meg az új cipőt és ezér vegye olcsóbban. Ráadásul olyan környezetszennyező ez a mennyiség hogy az édesvíz kifogy savas eső esik stb. Génmanipulált növények állatok hogy még nagyobb hasznot szakításának. Ezen járna a liberális esze nem azon ki meleg meg ki mit szól. Nem kéne annyi szar műanyagot legyártani.
Lehetne itt egyenlőség csak egyes bankárok akiket a kérdező istenít ezt a rendszert találták ki. A kamat bűn. Mindenért annyit kell fizetni amennyit bárki fizetne érte. S*ar az egész pénzrendszer
Hiába erősködtök ezzel a liberalizmus baromsággal, ugyanis szélsőjobboldali vagyok.
Én sem akarok egy liberálisok által megálmodott, bevándorlókkal teli Európában élni, de attól még nem fogok nektek a távol-keleti, közel-keleti és orosz söpredékkel szövetkezni, akiknél pont az a nyomor van, amit a liberálisok akarnak nekünk ide megteremteni.
Kérdező, de akkor mi legyen?
Szövetkezzünk a németekkel?
Én német vagyok félig, de néha hányhatnékom van tőlük.
Sokszor le is tagadnám a származásom, kizárt, hogy ez a csapat liberális konzumidióta az én népem.
Vagy franciákkal?
Nincs nyugati ország, amely aránylag normális.
"a gáz hogy te az osotba jobboldali vagy aki annyit lát höhö gonosz cigány höhö csöves keleti nézd de szépen csillog a nyugati kocsi de fogalmad sincs honnan van az a nyugati kocsi ki miatt lehet ott és mi az a függetlenség szolgaság illetve szabadság nem látod csak azt jaj de szépün csllog nekeme az kell az meg mocskos keleti fúúj"
Ilyen helyesírással mégis hogy vegyelek komolyan téged? Szerintem mutass egy kis méltóságot és minőséget, mielőtt ideböfögsz valamit.
"Kérdező, de akkor mi legyen?"
Európát egyesíteni fogjuk, kirakjuk a tróger bevándorlókat és minden egyes állampolgárának megfelelő életszínvonalat adunk.
"Szövetkezzünk a németekkel?
Én német vagyok félig, de néha hányhatnékom van tőlük.
Sokszor le is tagadnám a származásom, kizárt, hogy ez a csapat liberális konzumidióta az én népem."
Igen, többek között velük is szövetkezni fogunk. Ők kulcsfontosságúak az egyesült Európa megteremtésében. Az pedig nem érdekes, hogy miben hisznek, azon könnyen lehet változtatni.
"Vagy franciákkal?
Velük is.
"Nincs nyugati ország, amely aránylag normális."
Akkor majd lesz.
"Hiába erősködtök ezzel a liberalizmus baromsággal, ugyanis szélsőjobboldali vagyok. "
:)
Elérkeztünk ide. Miután minden építő gondolatot sikerült kiirtani a politikai fórumból, már a széljobberek libsizik egymást. Nincs kit gyűlölni, mi? Údes.z.a.r lehet...
"Igen, többek között velük is szövetkezni fogunk. Ők kulcsfontosságúak az egyesült Európa megteremtésében. Az pedig nem érdekes, hogy miben hisznek, azon könnyen lehet változtatni."
Hogyan?Mivel?Ki fogja ezt meglépni?
Félszuverén állam.
Amikor egyszer ott jártam, a szállodában az egyik idióta magyarázkodni kezdett, hogy miért van az utcán nemzeti logobó.
Mire én magyaráztam, hogy ez teljesen természetes és normális, erre majdnem lefasisztázott.
Apám mesélte, hogy vannak olyan cégek, ahol a bevándorlóknak külön imaszobát csináltak, ahol tudnak hajbókolni.
Ez a nép menthetetlen.
A franciák még menthetők, bennük valahogy több a tűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!