A Jobbikos miért szégyellik a nevüket?
Ugye köztudott, hogy Vona Gábor sem ilyen névvel látta meg a napvilágot. Most meg azt olvasom a 444-en, hogy "Toroczkai Szegeden született, 18 éves koráig Tóth Lászlónak hívták."
Vajon hányan lehetnek még így ebben a pártban? És mégis miért szégyellik a származásukat?
Vona gábor vona gáborként született ha jól tudom csak a mostoha apja (zázrivec?) a nevére vette, amit ő később visszamagyarosított..
Apai ágon a családja neve biztos hogy vona volt, azt tudom.
# 20
Te kezdtél failezni hülyegyerek. Neked.
"Apai ágon a családja neve biztos hogy vona volt, azt tudom."
Persze hogy tudod, hiszen te a Zázrivecz apja vagy. Vagy a nagyapja anyakönyve a birtokodban van. Ha a fenti kettő közül egyik sem igaz, akkor bejön a képbe, hogy Vona politikus, tehát minden más esetben hazugság az egész.
"Vona gábor vona gáborként született ha jól tudom csak a mostoha apja (zázrivec?) a nevére vette, amit ő később visszamagyarosított.."
Nem jól tudod. Vona Zázrivecz néven született, mert az apja is Zázrivecz (őt fogadták örökbe). A nagyapja volt Vona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!