A Jobbikos miért szégyellik a nevüket?
Figyelt kérdés
Ugye köztudott, hogy Vona Gábor sem ilyen névvel látta meg a napvilágot. Most meg azt olvasom a 444-en, hogy "Toroczkai Szegeden született, 18 éves koráig Tóth Lászlónak hívták."
Vajon hányan lehetnek még így ebben a pártban? És mégis miért szégyellik a származásukat?
2013. dec. 15. 23:01
11/25 A kérdező kommentje:
Szerintem ha egy pártban ilyen sokan érzik úgy, hogy valamiért meg kell tagadniuk önmagukat, ott valami nagyon nincs rendben. Szegedi Csanád esete is dettó ugyanez, neki is titkolnia kellett a származását. Vajon hány ilyen ember van még itt?
2013. dec. 16. 16:29
12/25 sni válasza:
Jájjj, márt pártfüggetlenül is lepontoznak! :):):):) Mi lesz így velem, hogy dolgozom ezt fel? :D
13/25 anonim válasza:
Erről Zázrivecz Gabi tudna mesélni neked egyet, s mást, kérdező.
14/25 meszike91 válasza:
Mindenkinek a maga ügye hogy milyen nevet akar használni, de szerintem attól valaki nem lesz "magyarabb" hogy magyar eredetű nevet használ.
Szerintem nem azzal kell foglakozni hogy kinek milyen a családneve hanem azzal hogy mit tett le az asztalra.
15/25 anonim válasza:
Utánanéztem, Vona a "régi nevét" vette vissza. Kérdező, fail :D
16/25 anonim válasza:
# 15
Utánanéztem, a saját weboldalán van ez az ökörség. Természetesen hazudik. Mint minden politikus.
Válaszoló, FAIL :)
17/25 anonim válasza:
Bizonyítsd be, hogy hazudik. Addig a válaszod szintén fail :)
18/25 anonim válasza:
# 17 Ennyi erővel bizonyítsd be te, hogy nem. Addig meg a válaszod: fail.
19/25 anonim válasza:
Ez a sok fail kezd röhelyes lenni.
20/25 anonim válasza:
Ha egyikőnk sem tudja bebizonyítani, akkor kinek megy a fail? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!