Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene betiltani a...

Nem kellene betiltani a rasszista pártokat?

Figyelt kérdés

2013. dec. 14. 23:51
 61/98 anonim ***** válasza:
19%

1978. évi IV. törvény 269/C § (2010. április 10)

„Aki nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti, hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.” ”

2013. dec. 15. 01:14
 62/98 anonim ***** válasza:
94%

rockermagyar18, szerintem ne vitatkozz vele, mert csak provokál. Vagy egész egyszerűen agyalágyult.

Bármelyik esetet is veszem számításba, akkor sem érdemes a vitára.

2013. dec. 15. 01:15
 63/98 anonim ***** válasza:
47%

"Azért vagyok agymosott.. mert van saját véleményem?"

Nem sértegettelek, nem neveztelek agymosottnak! De ez nem a te véleményed, hanem hallottad. És nem a történelemórákon tanult valóságnak hiszel, hanem szélsőséges elemek törvénysértő hazugságainak.

Gondolkodj!

2013. dec. 15. 01:15
 64/98 anonim ***** válasza:
63%

"rockermagyar18, szerintem ne vitatkozz vele, mert csak provokál. Vagy egész egyszerűen agyalágyult.

Bármelyik esetet is veszem számításba, akkor sem érdemes a vitára."

Ez a provokáció, amit te írtál!

Eddig Rockermagyarral az ellenkező véleményünk ellenére kulturáltan beszélgettünk, és azt hiszem, egyszer sem sértettük meg egymást. Felesleges indulatokat keltened!

2013. dec. 15. 01:17
 65/98 anonim ***** válasza:
100%
A nagy szocializmus törvénye.. :) a kommunisták közt szép számmal akadt zsidó. Valahogy a legyilkolt 56-os szabadságharcosokról kussolni kellett. :) Magasról szarok erre a törvényre. Nyugodtan provolkáljon.. :D legalább látja hogy valaki szembe megy a hazugságokkal!
2013. dec. 15. 01:19
 66/98 anonim ***** válasza:
66%
A kommunizmust semmivel sem tartom jobbnak, nem is állítottam ilyet.
2013. dec. 15. 01:21
 67/98 anonim ***** válasza:
30%
Azt hiszem, már elég ennyi. Mivel ilyen fiatal vagy, remélem, idővel kinősz ebből, és nem a múltnak, hanem a jelennek fogsz élni. Idővel talán megfogalmazol saját gondolatokat, és nem hagyod, hogy a gyűlölet tartson kordában. Jó éjszakát!
2013. dec. 15. 01:28
 68/98 anonim ***** válasza:
91%
Nemzetpusztító eszme, a liberalizmus.
2013. dec. 15. 01:28
 69/98 anonim ***** válasza:
100%
Jó éjt, annak ellenére hogy nem értettünk egyet.. köszönöm a beszélgetést!
2013. dec. 15. 01:29
 70/98 anonim ***** válasza:
63%
Én is örülök, hogy az egyet nem értésünk ellenére sikerült normális hangnemben beszélgetnünk.
2013. dec. 15. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!