Nem kellene betiltani a rasszista pártokat?
1978. évi IV. törvény 269/C § (2010. április 10)
„Aki nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti, hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.” ”
rockermagyar18, szerintem ne vitatkozz vele, mert csak provokál. Vagy egész egyszerűen agyalágyult.
Bármelyik esetet is veszem számításba, akkor sem érdemes a vitára.
"Azért vagyok agymosott.. mert van saját véleményem?"
Nem sértegettelek, nem neveztelek agymosottnak! De ez nem a te véleményed, hanem hallottad. És nem a történelemórákon tanult valóságnak hiszel, hanem szélsőséges elemek törvénysértő hazugságainak.
Gondolkodj!
"rockermagyar18, szerintem ne vitatkozz vele, mert csak provokál. Vagy egész egyszerűen agyalágyult.
Bármelyik esetet is veszem számításba, akkor sem érdemes a vitára."
Ez a provokáció, amit te írtál!
Eddig Rockermagyarral az ellenkező véleményünk ellenére kulturáltan beszélgettünk, és azt hiszem, egyszer sem sértettük meg egymást. Felesleges indulatokat keltened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!