Nem kellene betiltani a rasszista pártokat?
"Mivel nem ismersz, nem tudhatod, kik a babusgatott kedvenceim.
Én viszont úgy érzem, hogy a kopasz hordák elől nem az utca túloldalára kellene átmennem, hanem nagyon messze ebből az országból."
Azért a nagyhangú kopasz hordázás" közepette áruld már el, hogy hány esetben támadtak rá védtelen öregekre, satöbbikre!
Ne engedjék a vonulgatásokat, ez így igaz, de amit említettem példát azt sem kellene félvállról venni.
Pont ez miatt van a "kopasz hordáknak" most nagyobb népszerűsége!
Amúgy meg "el lehet menni" ha úgy gondolod, nem fogunk visszatartani!
"Mondjuk tisztességes életet éltem idáig is... :) Nem raboltam ki senkit, nem öltem meg senkit.. nem tartottam rettegésbe az országot.. Emellett a fehér ellenállás mozgalmát erősítettem, jogom van fehérnek lenni.. és mert neked ez nem tetszik arról nem tehetek.."
Legyél büszke magadra, hogy még nem gyilkoltál. :)
Ha viszont kopaszon, bakancsban, hungarista jelképekkel felvonulsz, randalírozol, azzal igenis rettegésben tartod az országot.
" már pártja is van a ciganyok között meg elvetve akad egy bűnöző csak felfujja a média."
Ez a nap vicce! :D
"Amúgy meg "el lehet menni" ha úgy gondolod, nem fogunk visszatartani!"
Igen, pontosan ez a célom. Szerencsére sok helyen jártam már, ahol szeretik, megbecsülik az idegeneket.
Mikor egy feketék lakta országban jártam, innen nagyon messze, annyira jó volt, amilyen szeretettel fogadtak. A pincérnő még néhány híres magyart is felsorolt.
Szeretnék ilyen országban élni.
"Ha viszont kopaszon, bakancsban, hungarista jelképekkel felvonulsz, randalírozol, azzal igenis rettegésben tartod az országot"
Azért kérdezd meg a szabolcsiakat, borsodiakat pl., hogy mitől rettegnek! :)
Milyen alapon nyilatkozol a teljes ország nevében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!