Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene betiltani a...

Nem kellene betiltani a rasszista pártokat?

Figyelt kérdés

2013. dec. 14. 23:51
 11/98 EagleHUN ***** válasza:
100%

Nem kötök bele az helyesírásodba.

De másoknak nem lehet más véleménye? Nincsen joguk hozzá hogy máshogy gondolják? Esetleg erre a valamire egy pártba tömörüljenek? Amíg nem öldökölnek csak szavakkal és írással harcolnak az igazukért nincs gond. Sértő nem sértő ez van. A szó elszáll, és egy idő után az írás is.

Nem vagyok hívő de azt tudom hogy a bibliában leírták hogy a Zsidók árulják el végzik ki Jézust (aki maga is Zsidó voltaképp). Akkor most tiltsuk be magát a könyvet, az összes keresztény egyházat (végtére is ők is egy adott ideológia köré rendeződött párt) mert valakiknek nem tetszik ez az állítás?

Ha igaz ha nem ha sértő ha nem ez van akinek nem tetszik ne olvassa, ne hallja. A többieknek joguk van ebben hinni, vagy bármi másban is, és most nem a törvények által adott jogról beszélek, ez a "jog" a fölött áll. Hogy kinek mi van a fejében és mit gondol abba soha senki nem fog tudni belekötni vagy ezért bárkit elítélni.

Most én is épp arra gondoltam hogy két fő hazaárulónk Libás, és Fecó megérdemelnék a halált, vagy legalább a lincselést. És akkor mi van ha erre gondolok? Semmi.

És te is arra gondoltál hogy be kellene tiltani egyes pártokat, valamilyen indokkal, erre akár pártot is alapíthatnál, le is írhatod, dumálhatsz róla itt vagy egy újságban is.

Ha nekem vagy másoknak ez nem tetszik, vagy amit mondasz akkor tiltassunk be? Azt hogy élnéd meg?

Gondold át ezt a betiltást még, messzemenőbb társadalmi és politikai következményei lennének mint amire számítasz.

2013. dec. 15. 00:16
 12/98 anonim ***** válasza:
4%
Félelmet keltenek, a céljuk is ez.
2013. dec. 15. 00:17
 13/98 A kérdező kommentje:
Csak azokat a meg nyilvánulásokat kellene be tiltani amik félelmet kelltenek és emberi méltóságukban sértenek másokat.
2013. dec. 15. 00:19
 14/98 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem az csökkenti a biztonságérzetemet, amikor a kopasz hordák hungarista jelképekkel vonulnak."

Nekem meg az amikor a babusgatott kedvenceid brancsba verődve pl. cigit kérnek.

Valahogy félelmet kelt bennem.

Érdekes, de a kopasz hordák elől nem hiszem, hogy át kellene mennem az utca túloldalára, nem úgy mint más esetben.

Ez van! :)

15/98 anonim ***** válasza:
18%

12-es, igazad van abban, hogy mindenki abban hisz, amiben akar, és abban is, hogy a betiltás sokszor éppen az ellenkezőjét éri el.

De hogy lehet megengedni a kopaszok felvonulásait, randalírozásait, gyűlöletkeltő beszédeit?

16/98 anonim ***** válasza:
100%
Nem fosztom meg magam semmitől.. a saját hazámban meg jogom van többre tartani magam.. mint egy bevándorlónak. Az a rasszizmus ami a fehér ember ellen irányul már egy ideje...
 17/98 anonim ***** válasza:
4%

"Nekem meg az amikor a babusgatott kedvenceid brancsba verődve pl. cigit kérnek.

Valahogy félelmet kelt bennem.

Érdekes, de a kopasz hordák elől nem hiszem, hogy át kellene mennem az utca túloldalára, nem úgy mint más esetben.

Ez van! :)"

Mivel nem ismersz, nem tudhatod, kik a babusgatott kedvenceim.

Én viszont úgy érzem, hogy a kopasz hordák elől nem az utca túloldalára kellene átmennem, hanem nagyon messze ebből az országból.

2013. dec. 15. 00:21
 18/98 anonim ***** válasza:
100%
Félni valója csak a bűnösöknek van, meg az ide nem illő egyedeknek.
2013. dec. 15. 00:22
 19/98 anonim ***** válasza:
0%

"Nem fosztom meg magam semmitől.. a saját hazámban meg jogom van többre tartani magam.. mint egy bevándorlónak. Az a rasszizmus ami a fehér ember ellen irányul már egy ideje..."

Legfeljebb nem tudod, hogy mitől fosztod meg magad.

A nevedből arra gondolok, hogy 18 éves vagy. Mit tettél azért, hogy többre tartsd magad másoknál?

2013. dec. 15. 00:22
 20/98 anonim ***** válasza:
0%

"Félni valója csak a bűnösöknek van, meg az ide nem illő egyedeknek."

Még a nácik által sem vagyok nem ideillő, viszont igenis félek ezektől az agyalágyult, agresszív elemektől.

2013. dec. 15. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!