A szavazás időpocsékolás?
Már csak azért is, mert biztosan a Fidesz nyer. Mivel a narancskatonák akkor is leadják a voksukat, ha út közben elüti őket egy autó, még az újabb 2/3 sincs kizárva.
Én nem akarok a Fideszre szavazni, mert szerintem nehezebb lett az élet, ráadásul hetente csinálnak valamit, amivel felidegesítenek. Undorítóan ragaszkodnak és visszaélnek a hatalommal, ez még jelentős gazdasági növekedés esetén is visszataszító lenne.
A Jobbik nem normális. Örülök, hogy van egy ellenpontja a fékevesztett cigányoknak, főleg falun lehetnek hasznosak, de a szélsőség önmagában ostobaság.
A bal oldal úgy vicc, ahogy van, szóra sem érdemes.
A kispártoknak semmi esélyük a fentiekkel szemben, nem is tudnék most egyet sem mondani.
Nem érdemesebb otthon maradni, szeretkezni egy jót vasárnap reggel, aztán készíteni a húslevest és a rántott húst? Amíg még megtehetjük.
"Már csak azért is, mert biztosan a Fidesz nyer. "
Ha kétmillió ember másképp gondolná, akkor nem lenne biztos. Ha csak néhányszázezer, akkor már nincs meg a 2/3. Persze előrébb nem leszünk, attól még az emberek nem lesznek értelmesebbek, hogy nem 2/3 irányít. És a gond az, hogy tízmillióból hat tényleg csak gyári munkásnak jó, abból meg nem lehez megélni.
Nem érzem egyik pártot sem hitelesnek. Részben megélhetési politikusok, akik a hibáikat, pofátlanságaikat a jövőben is az előző kormányokra fognák, miközben a saját hatalmukkal törődnek, részben a színfalak mögöt simán lehetnek haverok.
Azt értem, hogy fizikailag nem nagy dolog elsétálni, de ti nem érzitek, hogy ez csak látszat, valójában semmiről sem dönt a kisember? Azon túl, hogy nincs komolyan vehető párt a Fidesszel szemben, ami viszont úgyis nyer a fanatikusai miatt. Tehát van értelme elmenni szavazni, vagy még a falat bámulni is értelmesebb tevékenység?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!