Szavaznátok olyan pártra, amelynek alapítói 19 éves fiatalok?
Mennyire számít hogy valaki fiatal?
Jövőre 2014-ben a választások után jön létre a párt, ez biztos, csak ez egy kis közvélemény kutatás.
Annyit elárulok, hogy a párt egy közép közép párt és elhatárolódunk az összes jelenlegi párttól.
A párt programjait nem írom le, mert eléggé hosszú és még nem is teljes.
És mielőtt írnátok, hogy miért akarok pártot alapítani, inkább tanuljak, elárulom, hogy egyetemista vagyok és mindig is érdekelt a politika.
Sok fiatal elmenekül az országból, de én nem akarok elmenekülni, inkább tennék valamit az országért.
Szóval kérlek ne írjatok olyanokat, hogy fiatal vagy és hagyd ezt a felnőttekre.
Nem tudom, hogy szavaznék-e. (mármint Rátok)
Nyilván számít, hogy mennyi idősek vagytok. (tapasztalat hiánya, meg a rózsaszín és lila gondolatok)
Az, hogy középpárt és elhatárolódtok, semmit nem jelent.
Mindenesetre legyetek szívesek, kapjátok össze Magatokat, hogy vmi jó történjen 2018-tól ebben az országban.
Sok sikert! :)
Hacsak nem valami nagyon meghatározó belépővel indítasz, akkor hagyd kérlek szépen, töröld az egészet a fejedből.
Ígyis már 4-5 felé van szakítva a társadalom, és sajnos ez nem csak a politikai nézetre hat már csak ki, hanem a mindennapi életekre is.
A pénz miatt ne menny, más módja is van megvezetni az embereket és pénzt kicsalni belőlük.
Ha viszont ütős kis párt lesz (cselekedetekkel, mondjuk mint amikor az oroszok fellázadtak a császári rendszer ellen, hogy a kommunizmust felállítsák) akkor talán van is értelme. Máskülömben maximum Jobbik 2.0 lenne, ami természetesen semmire se jó, csak tömni a zsebet.
A fiatalok körében biztos nem kizáró ok, hisz nagy valószínűséggel ugyanazt akarjátok. Az eggyel idősebb korosztály azért bízik Bennetek, mert hátha a gyerekeiknek jobb lesz, stb.
Tehát nem elsősorban a kor az, ami számít.
De itt nagyon sok a "ha".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!