Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen mértékben (hány %)...

Milyen mértékben (hány %) vagytok elégedettek a Fidesz eddigi munkájával?

Figyelt kérdés
Én kb. 20-30%-ban vagyok elégedett vele...
2013. dec. 3. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
69%
bocsánat,rosszul írtam,tehát kb 5 %-ban SE értek egyet az intézekdéseikkel.. ;)
2013. dec. 7. 13:26
 42/70 anonim ***** válasza:
43%
Nem kérték számon azt, hogy az országot az előző kormányok a tönk szélére juttatták. Bármit is tettek a gazdaságban semmit sem ér, mert újra büntetlenül ki lehet fosztani, el lehet majd adni mindent. A leglényegesebb az lett volna, hogy felderítsék, hogyan lehetett 2010-re szinte nyomorba dönteni egy országot, mindent és mindenkit adósságba fojtani. Nincsenek bűnösök, nem volt elszámoltatás. Mutogathatják a gazdasági sikereket, semmit sem ér, mert a 2010 előtti időszak országkifosztása (ami ennél is rosszabb, adósrabszolgaságba döntése) hamarosan változatlanul folytatódhat.
2013. dec. 7. 15:14
 43/70 anonim ***** válasza:
61%

Vannak gondjaim a Fidesszel :

1.Nagyon megemelték az adókat , miközben azt kommunikálják , hogy nem volt adóemelés.

2.Pazarolják az állami pénzt ( irodabútor,stadionok,új szervezetek,átszervezések,autók,mobilok,PR - kampányok ), miközben azt ígérték , hogy megállítják a pénzszórást.

3.A kormányzati kommunikációban pofátlanul hazudnak , idiótának nézik az embereket.Elferdítik ( máshogy számolják )a statisztikákat.

4.Ellenségnek tekintik a szegényeket , a gyengéket , az elesetteket.

5.Súrolják a demokrácia határait ( nem tetsző bírák nyugdíjazása,visszamenőleges jogszabályok,Alkotmánybíróság jogköreinek csökkentése,hajléktalanok rendészeti eszközökkel való megregulázása ).

6.Több területen újraosztották a piacokat ( trafik,föld,nyerőgép,oktatás,fémkereskedelem,

tankönyvkiadás ) , gyakorlatilag államosítanak.

7.Befolyásolják a tömegkommunikációt

8.Ellenségképet teremtenek az embereknek (EU. liberálisok)

9.Pénzt vonnak ki az oktatásból és az egészségügyből

10.A föld hasznosítását nagybirtokrendszerben képzelik el

11.Gyakorlatilag megszüntették a gazdasági növekedést , elbizonytalanították a befektetőket

12.Amelyik szektorban pénz van , azt megpróbálják ellenőrzés alá vonni (nyugdíjpénztár,takarékszövetkezet,jegybank ) és elköltik a pénzt , általában rövid távú célokra

13.Tovább folytatják a rossz nyugdíjpolitikát

Szóval 5 % - ban vagyok elégedett a Fidesszel ....

Szerintem Magyarországból 20 év múlva egy Panama- szerű ország lesz , ahol a népesség 5% - nak a kezében van az erőforrások 95 %- a , nincs középosztály , a szegények meg " kenyeret és cirkuszt " kapnak.

2013. dec. 7. 15:50
 44/70 A kérdező kommentje:
Én nagyjából egyetértek az 5. válaszolóval, mert szerintem is jobb ez az új BTK mint a régi és valamivel kedvezőbb a családpolitika is. De viszont a Fidesz többi intézkedését (pl. a határon túli magyarok szavazati jogának megadása) én sem tartom túl jónak... sőőt!
2013. dec. 7. 17:02
 45/70 anonim ***** válasza:
72%

Fidesz szavazó voltam. Szerintem nagyon jól kezdte a kormányzását,vagy legalábbis úgy tűnt jó vége lehet.

Sajnos a 2/3-os parlamenti többséget nem jól kezelte,és sok demokratikusan meddig viszonylagosan függetlenül működő intézményt kezdett el politikailag ellehetetleníteni ezzel az erőfölénnyel.Nálunk nem szabad senkinek 2/3-ot szerezni,mert erőből oldanak mag azonnal mindent,mivel nincs kultúrája a többségi kormányzásnak,csak az erőszakot ismeri az összes párt.Ezért nem szabad nálunk ilyen erőfölénybe kerülni senkinek,mert csúnya vége lehet,ha teljesen lerombolják a demokratikus kereteket.Ebből adódik aztán a Fidesz-korszak összes problémája,a gátlástalansággal együtt amit most már ők is "pofátlanul" gyakorolnak.

Fő hibák:-egykulcsos Szja-dóztatása középrétegek halála.

-trafikmutyi véghezvitele barátok,ismerősöknek.

-stadion program,értelmetlen dolog.

-szegénység kiterjedése,a hajléktalanok kiűzése.

-devizahitelesek "össze-vissza segítése"

-az élet minden területébe beleszólnak,agyonszabályoznak.

-Média kisajátítása/közmédiák teljesen központi befolyás alatt vannak/.

-A fiatalok pályakezdését nem tudják érdemben segíteni,ezért nagyon sokan kénytelenek emigrálni külföldre./500 ezer ember utazott el./

-Magánnyugdíjak bekebelezése,tisztátalan felhasználása.

-Bankok elleni támadások,ellenségkép kialakítása a bankokkal szemben.

Ezek óriási hibák,nagyon gyenge kormányzásra utal.

Összességében ezek miatt a kérdésre a válaszom:max.20%-os,ami ELÉGTELEN eredmény volt nálunk az iskolában.ÚGYHOGY EZ ÍGY BUKÁS,tehát évismétlés a vége.

Ehelyett:öntelt, beképzelt szöveg csöpög ki mindenhonnan a Fidesz kommunikációjában.

2013. dec. 7. 17:06
 46/70 anonim válasza:
36%
Én 100 %ig meg vagyok vele elégedve, nélkülük nem lehetnék magyar állampolgár, az a bizonyos ember, aki n em érdemli meg hogy a nevét leírjam, megtagadott minket
2013. dec. 15. 00:09
 47/70 anonim ***** válasza:
57%
KB: 80%-ban megvagyok elégedve.
2013. dec. 15. 01:34
 48/70 anonim ***** válasza:
78%
Stadiont építeni???Kinek meg minek építik?Mert az úszóknak például uszoda kell nem futball stadion...Nincs olyan hogy magyar foci ezt már fel kéne fogni.Sajnos.
2014. jan. 3. 16:47
 49/70 anonim ***** válasza:
57%
92%
2014. jan. 18. 22:27
 50/70 Galamb András ***** válasza:
53%
90%
2014. jan. 18. 23:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!