Nagy a csend ezen a téren. Van ennek valamilyen oka? Tüntetést sem szerveztek a kormány ellen vagy mellett, csak a kormány ellenes tüntetések zavarták meg.
2012. márc. 13. 21:32
1/10 A kérdező kommentje:
*tüntetéseket
2012. márc. 13. 21:33
2/10 anonim válasza:
Az ellenzék is nagyon jól tudja, hogy szükségesek a reformok, ha a prolik 10 év mulva is Magyarország nevű országban akarnak hisztizni.
2012. márc. 13. 21:34
3/10 anonim válasza:
mondom ezt azért, mert a Fidesz az egyetlen párt a palettán amelyiknek vannak nem proli támogatói, az összes többi arra épít, hogy hülyíti a legszegényebb réteget (nem hülyeség, sokan vannak)
2012. márc. 13. 21:36
4/10 anonim válasza:
Nem.
De tudja, hogy sok mindent meg kell lépni, amit most OV-ék meglépnek.
OFF
Kedves 2. és 3. választ adó válaszoló.
Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a "proli" kifejezés eléggé sértő a dolgozó emberekre nézve.
Kérlek, mellőzd ezt további válaszaidban.
Köszönöm.
OFF vége.
2012. márc. 13. 21:43
5/10 anonim válasza:
"a "proli" kifejezés eléggé sértő a dolgozó emberekre nézve"
Nem rájuk céloznak szerintem.
2012. márc. 14. 00:30
6/10 anonim válasza:
Hát ki az anyádra?
2012. márc. 14. 05:37
7/10 anonim válasza:
A "prolik" szegény munkás emberek. Magyarországot ők tartják el. A dolgozó lakosság nagy része "proli". Tehát vigyázz a szádra! Senki nem akar szegény lenni, én se, de ettől még tisztelni kell a munkás osztályt, ugyanis nélkülük ti sehol nem lennétek és én sem. Persze ezzel nem akarom isteníteni a munkás osztályt, mert értelmiségiekre is szükség van. Ekkor szoktam elmondani az alapszabályt:
Ha értelmiségiek nem lennének, értelemszerűen nem lenne munkájuk a "proliknak", és ugyanez igaz fordítva.
2012. márc. 14. 06:19
8/10 anonim válasza:
Senki sem akar szegény lenni, de tenni sem igazán akar semmit, hogy ne legyen szegény. Nincs kasztrendszer, mennyibe kerülne megtanulni egy programozási nyelvet? 1 év munka mellett? Még jó, hogy a "dolgozó emberek" lusták, és nem vagyunk tele eltartatlan programozókkal, és villamosmérnökökkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!