Miért csak a Jobbik tudná megoldani a helyzetet? Érdekes, Nyugat-Európának nagyon jól megy, mégsincs radikális kormány.
Mindenhol konzervatív, mérsékelt jobboldali pártok vannak kormányon.
Akkor nekünk miért nem jó a Fidesz?
Pl. Angela Merkel német kancellár pártja a A Kereszténydemokrata Únió is az Európai Néppárt tagja, csakúgy, mint a Fidesz.
Magyarország nem Nyugat-Európa. Ideje lenne megjegyezni. Figyeld, szerintem ott nyugaton nem volt kommunista diktatúra meg "elmúlt 20 év". Magyarországon a helyzet radikálisan rossz, ezért kell rá radikális "válaszokat" adni.
Hogy miért nem jó a Fidesz? Mert nem tartok az ország vezetésére alkalmasnak egy olyan embert, aki 2006 őszén a süllyedő hajót az elsők között hagyta el. Van több indok is, de számomra ez az első.
Nekem elég indok az hogy ne szavazzak az mszp-re hogy:
8 év alatt nem bizonyítottak, nőtt az államadósság stb. hagy ne soroljam.
Elég indok hogy ne szavazzak a Fideszre az hogy a testvérpártja az izraeli Likud (nem vagyok antiszemita). Azért zavar ez mert Simon Peresz kijelentette hogy felvásárolja a hazánkat, és ez engem egy "picit" zavar hogy őszinte legyek... ilyen duma után megszakítanék minden kapcsolatot izraellel. Sok kárunk nem származna belőle, maximum a haza zsidók tüntetnének. De gazdaságilag, meg sehogy nem függünk tőlük.
A többi párt meg nem nyerte el a tetszésem, és olyan kicsik, hogy labdába sem rúgnak.
A jobbik elvei pedig tetszenek, végre kimondják azt amit 20 évig nem mert egy párt sem, és készek tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!