Milyen mértékben (hány %) vagytok elégedettek a Fidesz eddigi munkájával?
""500 000 kivándorolt ember! ez mindent elmond a fideszes kormányzásról!""
Egyesek akora ökörségeket irnak ide, hogy még a hajam is az égnek áll!
""4,6 millió létminimum alatt élő, 50.000 éhező gyermek. Ez a számban kifejezett véleményem a kapitalizmusról""
Ezek szerint javultak a "mutatók"
2006-2007-ben a lakosság (az akkori becslések szerint) majdnem 6 millió állampolgára élt a létminimum alatt és a éhező gyermekek számát majdnem 150 ezere becsülték.
Miért hülyeség, hogy ennyien kivándoroltak? Egy kormány alatt nem menekült külföldre ennyi rokonom, ismerősöm, volt tanárom, orvosom, stb, mint most. És akkor ez még csak az én környezetem... Vaknak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki letagadja.
32/F
A rendszerváltás óta megugrott a kivándorlók száma (kinti dolgozók) ez minden évben így volt kormánytól függetlenül!
A legtöbben a válság ideje alatt mentek ki (2006 - 2008)
Azóta a tendencia kissé csökkent.
500 ezren biztos, hogy nem menntek ki az elmult 3 évben annak már súlyos gazdasági hatása lenne.
Egyébként amikor Meggyesi volt hatalmon annyi ápoló ment ki külföldre doldozni, hogy helyetük a meggyesi a balkáni és főképen román ápolókal szerette volna pótolni őket. Akoriban aegy román ápoló majdnem 2-szer kereset többet itt mint romániában.
Már nagyon unalmas ez a kivándorlási téma. Azért mert egyesek annyira tájékozatlanok ebben a témában és nagyon könnyen elhiszik azt amit a jelenlegi ellenzék a fejükbe "tunkol". Azt akarják elhitettni ezekkel az emberekkel, hogy a kivándorlás csak a fidesz ideje alatt történik, pedig az mszp kormányzása idején is rengetegen (én is) kint voltak dolgozni és sokan ott is alapítottak családot.
Senki nem tunkol semmit a fejembe. Én csak azt mondom, amit a saját szememmel látok.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!