Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen mértékben (hány %)...

Milyen mértékben (hány %) vagytok elégedettek a Fidesz eddigi munkájával?

Figyelt kérdés
Én kb. 20-30%-ban vagyok elégedett vele...
2013. dec. 3. 19:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
55%
500 000 kivándorolt ember! ez mindent elmond a fideszes kormányzásról!
2013. dec. 3. 22:47
 22/70 anonim ***** válasza:
14%

""500 000 kivándorolt ember! ez mindent elmond a fideszes kormányzásról!""

Egyesek akora ökörségeket irnak ide, hogy még a hajam is az égnek áll!

2013. dec. 3. 23:27
 23/70 anonim ***** válasza:
50%

""4,6 millió létminimum alatt élő, 50.000 éhező gyermek. Ez a számban kifejezett véleményem a kapitalizmusról""

Ezek szerint javultak a "mutatók"

2006-2007-ben a lakosság (az akkori becslések szerint) majdnem 6 millió állampolgára élt a létminimum alatt és a éhező gyermekek számát majdnem 150 ezere becsülték.

2013. dec. 3. 23:31
 24/70 anonim ***** válasza:
77%

Miért hülyeség, hogy ennyien kivándoroltak? Egy kormány alatt nem menekült külföldre ennyi rokonom, ismerősöm, volt tanárom, orvosom, stb, mint most. És akkor ez még csak az én környezetem... Vaknak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki letagadja.

32/F

2013. dec. 3. 23:36
 25/70 anonim ***** válasza:
65%

A rendszerváltás óta megugrott a kivándorlók száma (kinti dolgozók) ez minden évben így volt kormánytól függetlenül!

A legtöbben a válság ideje alatt mentek ki (2006 - 2008)

Azóta a tendencia kissé csökkent.

500 ezren biztos, hogy nem menntek ki az elmult 3 évben annak már súlyos gazdasági hatása lenne.

Egyébként amikor Meggyesi volt hatalmon annyi ápoló ment ki külföldre doldozni, hogy helyetük a meggyesi a balkáni és főképen román ápolókal szerette volna pótolni őket. Akoriban aegy román ápoló majdnem 2-szer kereset többet itt mint romániában.

Már nagyon unalmas ez a kivándorlási téma. Azért mert egyesek annyira tájékozatlanok ebben a témában és nagyon könnyen elhiszik azt amit a jelenlegi ellenzék a fejükbe "tunkol". Azt akarják elhitettni ezekkel az emberekkel, hogy a kivándorlás csak a fidesz ideje alatt történik, pedig az mszp kormányzása idején is rengetegen (én is) kint voltak dolgozni és sokan ott is alapítottak családot.

2013. dec. 3. 23:58
 26/70 anonim ***** válasza:
63%

Senki nem tunkol semmit a fejembe. Én csak azt mondom, amit a saját szememmel látok.

32/F

2013. dec. 4. 00:14
 27/70 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is minden ismerősöm ezzel jön, hogy elmegy innen és bevallom én is tervezem.
2013. dec. 4. 00:19
 28/70 anonim ***** válasza:
0%
100%-ban:D Pontosan ezt vártam:D
2013. dec. 4. 03:55
 29/70 anonim ***** válasza:
72%
Akkor nem jól látod 32F :)
2013. dec. 4. 06:53
 30/70 anonim ***** válasza:
42%
Az 500 000 sajnos igaz! az is igaz hogy nem az orbánkormány alatt ment ki mind az 500 000 de az ő kormányzásuk alatt nőtt meg a kivándorlók száma nagymértékben. Ha ők olyan jól és eredményesen kormányoznának mint ahogy azt fennhangon hangoztatják akkor nem kifele mennének az emberek hanam visszajönnének Magyarországra dolgozni élni. De sajnos nincs mire hazajönni minek? közmunkásnak? vagy hogy fizessék a számtalan új adót amit orbán rázúdított az emberekre? vagy talán a végletekig lezüllesztett egészségügyi ellátás lenne olyan csábító? Ez a kormány elcseszte a dolgokat rendesen! az elődök sem remekeltek de ezek aztán feltették az I re a pontot.
2013. dec. 4. 07:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!