Kin is röhög vajon a világ? Ki kelti rosszhírét az országnak?
HUUUUU!Micsoda szegyen!Nem csak hulye Gyurcsany rohogik de egesz Magyarorszagot!De nem sokaig rohog rajtunk a vilag!
Szebb Jovot!
Adjon az isten.
Már nagyon idegesített ez a Morvaizás.
Komolyan sajnálom a „ félkegyelműeket” akik nem az édesapja még talán kegyelmes elvtárnak hívták”!
Szokatlan nekik az hogy védik az érdekeiket.
Ezen azért nem kéne röhögniük...
Kínomba már csak fogtam a fejemet, és hallgattam ezt az undorító "monológot"...
Gondolom ezért utálni fogjátok Illyés Gyulát, de idéznék tőle: "hol zsarnokság van: mindenki szem a láncban; belőled bűzlik, árad, magad is zsarnokság vagy"
Ki kelti rossz hírét az országnak? Mi... Mert hagyjuk, hogy ezt megtehessék. Mert nem csinálunk semmit. Beletörődünk és csak a szánk jár.
Ez itt a baj...
Kedves hozzászóló, aki szerint nem sokáig fognak már röhögni rajtunk! Ezt miből gondolod? Azért, mert a fórumokon mindenki tudja a megoldást mindenre?
Nem érted a lényeget.
Ezen nevetett pár ezer átlagpolgár, na bumm, következmény nincs.
Morvai viszont politikusok előtt járat le minket, akiktől függ nagyon sok minden országunk jövőjével kapcsolatban.
én azt értettem az utolsó összehasonlításból, hogy míg egy amerikainak mutatnak egy ilyet a hírekben észre sem veszi,zabál tovább,míg egy magyar öngyilkos lesz egy politikai beszólástól.
Vagy is szerintem arra utalnak, hoyg a magyarok túl komolyan veszik amit a mediában sugároznak a politikáról.
19.51.
Legyszives ha tudsz akkor tegyel mar be valamit amivel leeget minket Morvai!De most ezt nem viccbol mondtam hanem tenyleg.Szeretnem latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!