Milyen világ lesz az Eu ban, ha a csődhullám végig seper az Eu gyengébbik felén?
Ezt nem lehet megunni.
De nagyobb az esély ma egy csődhullámra, mint az ellenkezőjére.
Nem is értelek, te félsz bevallani még magadnak is ami ránk és sok más Eu s országra vár?
"Nem igazodom ki ezen az új elrendezésen, hol lehet bejelenteni, hogy ezt már kérdezte?
Amibe benne van a csőd szó, az már a számodra ugyan az a kérdés?
Nem, csak ha tőled jön.
Egyébként Madárkám remekül leírta (ami amúgy az egyik legepikusabb válasz itt a gyk-n, grat érte), hogy kicsit cifrázol a szórenden, de ugyanazt kérdezed.
Madárkám
100% hogy csődök lesznek, ez nem kérdés elnézve a mai helyzetet. Ha reálisan gondolkodnál, te is látnád hogy minden ezt mutatja.
És engem igazán érdekel hogy miként vélekednek az emberek a paradigma válktás utáni lehetőségekről.
Ha lehet ne személyeskedj, mert nem adtam rá okot.
De ha gondolod beszélhetünk más hangnemben is!!
A másik meg, hogy a hozzád hasonlók, de megkockáztatom, te magad is gyakran hangoztatjátok a másik kedvenc témátok, miszerint a Fidesz leszar mindent és csak a hatalma megtartásával és növelésével, meg a maguk és a sleppjük vagyonának növelésével foglalkoznak. Nem de?
Akkor magyarázd már el, hogy miért lenne érdekük, hogy országcsőd legyen? Mert oké, a pénzt még kivihetik az országból, de a hatalmuknak annyi. A pénzt meg szerintem inkább feladnák, mint a hatalmat. Így ha tényleg csődközeli helyzet lenne, ország térden állva könyörögve sírva az IMF előtt, hogy mentsék meg őket, és szopná Barroso f@szát, hogy segítsenek.
Szóval ennyit a hitelességedről, annyi rögeszméd van, hogy észre se veszed az ellentmondást köztük.
Madárkám
Te dögkeselyű, mitgondolsz ki a fässzal gusztustalankodhatsz? Te vagy az aki nekem beszólhat azt hiszed? Én leírhatom hogy miért szinte 100% hogy csőd hullám várható, de te csak a seggarcoddal személyeskedni vagy képes. Akinek annyi logikai érzéke nincs hoyg belássa a mai helyzet miből fakad és mifelé halad, annak annyira sötét az elméje mint neked és nem lát át a félelmein!Szerintem te egy elkényeztetett kis cafka vagy, akinek fogalma nincs semmiről, számodra a te kis skatujád a tudat határa és nem is próbálkozól megérteni olyan dolgokat amik a képességeid határát feszegetik.
Pttany le rólam, mert nem egy súlycsoportban indulunk, és ami nekem szimpla az neked már messze kozmikus!
Te ülsz a gépelőtt és ha valami feszegeti a szinted határait, arra cinikusan válaszolsz.
Kb ennyi vagy.
Én meg melózom, és csak lazulásból oszom az olyan agyament elkényeztetett senkiket mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!