Nem lehetek Jobbik-képviselő, ha felmenőim között volt Kádár-pártjában dolgozó ük nagyapám is?
A kommunizmus idején az üknagyapám kádár pártján állt, de segítette a vidéki paraszt-embereket amennyire csak tudta. Ez kizáró ok lehet, ha Jobbikos képviselő szeretnék lenni?
20
:DDDD :DDDDD :DDDDDDDDDDDD
Kedves utolsó! Félreértettél, vagyis én írtam hülyeséget, de mindegy is. Kár magyarázkodnom. Csak azért kérdeztem, mert egyébként meg a tagfelvételinél oda van írva, hogy kizáró ok lehet szdsz, mszp, dk tagnak lenni. Sőt. Az Atilla Akadémiára se jelentkezhetnék, ha ex-tag lennék.
Mellesleg nálunk volt olyan, hogy a helyi szervezet elnökének apját (aki már elhunyt) megvádolták azzal, hogy verőlegény volt a kommunizmus-szocializmus idején. Természetesen ez nem volt igaz és lejáratókampány része volt, de ez feljgosít arra, hogy kirúgjanak valakit, csak mert a családja olyan volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!