"Nincs cinágybűnözés, ez csak a Jobbik médiafogás. " Van olyan aki ezzel egyet ért? Mi a véleményetek a cigányokról?
"Amúgy ha Emerson van Eenennaam Magyarországon élő holland bevándorló lop kábelt, az is cigánybűnözésnek számít?"
Emerson van Eenennaam nevű holland állampolgár nem fog neked kábelt lopni Magyarországon, ebben biztos lehetsz.
"de van magyar, román, ukrán stb. bűnöző is."
Van mi? Egyet mutass már!
"Az a véleményem róluk, hogy nem ide valók."
Ezt már én is mondtam. Mindet vissza kell hajtani Indiába!
"Ugyanígy van magyarbűnözés is: például bankrablást, adócsalást, nagy értékű állami lenyúlások (Hunvald, Szabadi, Tocsik stb.) pl. itthon jellemzően nem cigányok, vagy ukránok, vagy ázsiaiak, hanem a többséghez tartozók által elkövetett bűnelkövetési formák. "
Szerintem ne hazudjál, mert egy idő után már senki sem fog hinni neked.
"terrorizmus = arabbűnözösés (a ma aktív terrorszervezetek nagy része a muszlim/arab világból jött) "
Ez is hazugság. A terrorizmus kifejezetten zsidó műfaj, más népekre nem jellemző.
"Az 58%-ossal maximálisan egyetértek mindenben,"
Akkor cummantsd le neki a farkát.
"Nem szeretem sem a cigányokat, sem a jobbikosokat. Egyik csoport sem tud rendesen magyarul."
Ne és? Magyarországon még a hozzád hasonló tanulatlan paraszt is tud érvényesülni. Nem kell itt tudni magyarul.
"Magyarországon még a hozzád hasonló tanulatlan paraszt is tud érvényesülni."
Csak két egyetemi diplomám van. Tényleg tanulatlan vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!