Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Nincs cinágybűnözés, ez csak...

"Nincs cinágybűnözés, ez csak a Jobbik médiafogás. " Van olyan aki ezzel egyet ért? Mi a véleményetek a cigányokról?

Figyelt kérdés

2013. nov. 30. 11:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%

"Amúgy ha Emerson van Eenennaam Magyarországon élő holland bevándorló lop kábelt, az is cigánybűnözésnek számít?"

Emerson van Eenennaam nevű holland állampolgár nem fog neked kábelt lopni Magyarországon, ebben biztos lehetsz.

2013. nov. 30. 13:05
 12/27 anonim ***** válasza:
24%
A gond csak annyi, hogy Jobbik kb 20 éve van cigánybűnözés meg 500 éve. Innentől hihető is, hogy a Jobbik médiafogása...
2013. nov. 30. 13:11
 13/27 anonim ***** válasza:
41%

"de van magyar, román, ukrán stb. bűnöző is."

Van mi? Egyet mutass már!

2013. nov. 30. 13:12
 14/27 anonim ***** válasza:
56%

"Az a véleményem róluk, hogy nem ide valók."

Ezt már én is mondtam. Mindet vissza kell hajtani Indiába!

2013. nov. 30. 13:13
 15/27 anonim ***** válasza:
45%

"Ugyanígy van magyarbűnözés is: például bankrablást, adócsalást, nagy értékű állami lenyúlások (Hunvald, Szabadi, Tocsik stb.) pl. itthon jellemzően nem cigányok, vagy ukránok, vagy ázsiaiak, hanem a többséghez tartozók által elkövetett bűnelkövetési formák. "

Szerintem ne hazudjál, mert egy idő után már senki sem fog hinni neked.

2013. nov. 30. 13:15
 16/27 anonim ***** válasza:
42%

"terrorizmus = arabbűnözösés (a ma aktív terrorszervezetek nagy része a muszlim/arab világból jött) "

Ez is hazugság. A terrorizmus kifejezetten zsidó műfaj, más népekre nem jellemző.

2013. nov. 30. 13:17
 17/27 anonim ***** válasza:
45%

"Az 58%-ossal maximálisan egyetértek mindenben,"

Akkor cummantsd le neki a farkát.

2013. nov. 30. 13:19
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

"Nem szeretem sem a cigányokat, sem a jobbikosokat. Egyik csoport sem tud rendesen magyarul."

Ne és? Magyarországon még a hozzád hasonló tanulatlan paraszt is tud érvényesülni. Nem kell itt tudni magyarul.

2013. nov. 30. 13:24
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem kell megijedni a cigánybűnözés szótól. Ez egy létező fogalom volt, régen hivatalosan is használták. Moldova is ír róla a rendőrökről szóló könyvében. A '80 - as években Tonhauser László szakosodott az ilyen bűncselekmények elleni küzdelemre. Egy bizonyos etnikai csoporthoz köthető bűnelkövetési módok, nincs ebben semmi. Ha azt a szót kimondom, mafia, mindenki az olaszokra gondol (jóllehet ma már van orosz, kínai, japán, mindenféle mafia), mégsem gyűlöli senki emiatt az olaszokat, sőt. Ki kell mondani, a bűncselekmény típusok egy része a cigányokra jellemző. Ez nem rasszizmus. (Amúgy meg mindenki tudja ezt ebben az országban, aki már nem gyerek).
2013. nov. 30. 13:56
 20/27 anonim ***** válasza:

"Magyarországon még a hozzád hasonló tanulatlan paraszt is tud érvényesülni."

Csak két egyetemi diplomám van. Tényleg tanulatlan vagyok ;)

2013. nov. 30. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!