Miért nincs egy ütős ellenzékünk?
Adva van egy kormánypárt, aki bár pár jó dolgot tett, de hibát hibára halmoz, összevissza kapkod, a saját zsebét tömi, mindent a saját kezébe akar fogni, és szereti magát fényezni.
Lenne egy csomó ellenzéki párt, de mindegyik rendelkezik több-kevesebb hibával. De egyikük sem tud olyan ütős lenni, mint a kormányon lévők.
1. Jó, csak kissé populista, egyesek szerint náci.
2. Tele van jó ötletekkel szimpatikus, környezetbarát, de erőtlen. Kérdés, hogy bejut-e legközelebb is.
3. Van egy jó vezérük, egyszer már rendet rakott, de a párt összességében gyenge, na meg a vezér múltja sem makulátlan.
4. Egy böszme bohóc vezeti, aki egyszer már elq_ta, így már rég vissza kellett volna vonulnia a politikától. Ennek ellenére már mérhető a pártja népszerűsége.
5. Egy kettészakadt pár egyik fele, egy másik párttal összeállva együtt sem képesek ütősek lenni, épp a bejutás határán táncolnak, de még a böszmék csapata is erősebbnek tűnik.
6. Volt kormánypárt, saját magát hozta ebben a lehetetlen helyzetbe, bár a régi elitet lecserélték, de az új sem képes ütős programmal előállni, de még arra sem képesek, hogy fogást találjanak a kormánypárton. Még egy tisztességes lejáratóvideót sem tudnak megcsinálni, azt is hamisítaniuk kell. Amikor meg kapnak egy nagy ziccert (NAV-os ügy), akkor meg csak azért nem akarják kihasználni, mert a jobbik is ezt akarja. Holott egy ellenzéki pártnak nem a másik ellenzéki párt, hanem a kormányoldal ellen kellene harcolnia.
Szerintem a jobbik nagyon nagy meglepetés lesz jövőre.
Rengeteg embert látok a neten, hogy istenitik a pártot, de az utcán csöndbe maradnak.
Így nem mondják meg a közvélemény kutatoknak a valódit.
"Mert ütődöttek országban tengetjük mindennapjainkat. "
Akkor hasíccsál ki az usába!
Azért nincs ütős ellenzék, mert a Fidesz mindent megtesz, hogy tönkre tegye azokat, akik le akarják váltani. Nem válogat az eszközökben. És akkor sem fog, ha nem ők nyerik jövőre a választást.
Az utolsó pedig tanuljon meg helyesen írni, ha már ekkora magyar.
Ezen én is rohadt sokat gondolkodtam.
Leginkább azért, mert Bajnai is és Vona is nekem elég tutyimutyi alakoknak tűnnek a pártjaikkal együtt.
De most komolyan. Bajnai jön a sok baromságával, hogy a megoldás abban rejlik, ha növeljük a magyar munkavállalók adóterheit és csökkentjük a bankokét meg a multikét, Dopemannel áll ki szónokolni, a Jobbik meg felavat évente 3 rovásírásos helységnévtáblát valami faluban meg Vona elmegy krumplit árulni a piacra.
Közben meg kipusztulnak a magyarok, egyre többen vannak a cigányok, akik egyfolytában cseszegetik és gyilkolják a magyarokat, az emberek százezrével menekülnek az országból, 70-80 ezer forintos bérek vannak, ami már lassan az étel megvásárlására sem lesz elég 2013-ban Európa közepén, ezek meg ilyen baromságokat képesek felmutatni, hogy Horthy-szobor meg miegymás? Hát normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!