Meszike91 kérdése:
Jobbik vagy Magyar Hajnal?
Figyelt kérdés
A szélsőjobboldaliak véleményére vagyok kíváncsi hogy mejik jobb és miért.2013. nov. 30. 10:21
1/19 anonim válasza:
A "mejik" azt melyiknek írjuk.
Nekem személy szerint, egyik sem tetszik.
A Magyar Hajnalt nem tartom komolynak.
A Jobbiknál meg agyamra megy ez a turáni szövetség, meg a hasonló dolgaik.
Emellett, kezdenek kicsit belesimulni ebbe a parlamentáris demokráciába.
Sajnos , több európai "szélsőjobbnál" is tunyulást látok.
Már nem olyanok, mint voltak.
Ott van Jean-Marie Le Pen meg Jörg Haider, jogosan nevezhetjük őket az európai radikális jobboldali atyjainak.
A pártjaik viszont, kezdenek tunyulni, vesztenek a radikalizmusból, lassan egy szürke bohóckodó demokrata párt lesz mindegyikből, meg a Jobbikból is.
2/19 anonim válasza:
MeLYik, te magyar. A halál, mint sem ilyen két degradált párt.
3/19 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibáért nem figyeltem oda.
2013. nov. 30. 10:47
4/19 anonim válasza:
A Jobbik jobb, mert még mindig értelmesebb emberek vannak náluk, de még így is egy szánalmas párt.
5/19 anonim válasza:
Akkor jobb lenne, ha ezentúl odafigyelnél, mert nem vesznek komolyan.
6/19 anonim válasza:
Az elsőnek teljesen igaza van, én is így látom.
7/19 anonim válasza:
Igazából egyik se, de ha muszáj választani, akkor a Jobbik.
8/19 anonim válasza:
Jobbik. A Magyar Hajnalt gyanítom, h "fentről" hozták létre, h szavazatokat vegyen el a Jobbiktól.
10/19 anonim válasza:
Komolytalan pártok, nincs normális programjuk. Ilyen pártokra nem lehet szavazni, főleg úgy, hogy a MH most alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!