Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 20 év ledolgozott év után nem...

20 év ledolgozott év után nem lenne már elvárható egy országban hogy saját autódban, lakásodban csücsülj és nyaralásra is legyen pénzed?

Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 15:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
77%

Ezt az országot hoztuk össze. Talán 20 évig nem a homokba kellett volna dugnia minden magyar embernek a fejét akkor most nem ez lenne a helyzet. Ahogy mondtam, az elképzelés és a valósság különbözik.

Ugyan ez van a politikusokkal is. Hiába gondolja és várja el a jó polgár a politikustól, hogy ők majd minden problémát orvosolnak, ha ez nem igaz. Ennek ellenére még mindig mindenki tőlük várja a megváltást. Ugyan ez a helyzet a munkahelyekkel. Hiába várja mindenki, hogy minden munkahely meglegyen fizetve amíg ezért senki sem tesz semmit.

Ennyi, nem utópisztikus álmokat kell kergetni, hanem végre meglátni az amúgy kurv.ra nem bonyolult helyzetet. Aztán, ha a többség továbbra is a homokba dugja a fejét és nem találsz partnerre a változtatáshoz vagy pont lesz.rod mások sorsát, felveszed a nyúlcipőt és kimész külföldre valamilyen lakható országba. A jó polgárok pedig hagyj várjanak továbbra is a csodára.

2013. nov. 28. 16:45
 22/45 A kérdező kommentje:
19: mit tartasz elfogadható bérnek, amiből lehet valamire jutni?
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Ami kimaradt! A munka nem csönget be senkihez! Te akarsz dolgozni, neked kell a munka után menned, és nem fordítva!
 24/45 A kérdező kommentje:
20: nettó 200-ból te nem fogsz semmire sem jutni, pláne nem albérletben!
2013. nov. 28. 16:46
 25/45 anonim ***** válasza:
9%

Már megint ez az ócska "menj a munka után" szöveg.

NEM BÍROD KIFIZETNI AZ ALBÉRLETET! NEM ÉRTED?

Csak a diplomások keresnek nettó 200-akat....

Nem lehet mindeni diplomás, mert ahhoz is pénz kell.

Mennyi hülye van itt hitetetlen...

2013. nov. 28. 16:48
 26/45 anonim ***** válasza:
83%
nincs diplomám, netto 240-et keresek...
2013. nov. 28. 16:49
 27/45 anonim ***** válasza:
65%
ja és nem apuci cégénél...
2013. nov. 28. 16:50
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

"

20: nettó 200-ból te nem fogsz semmire sem jutni, pláne nem albérletben!"

Miért is nem? Vígan megéltem albérletben, amíg otthon éltem. Még félretenni is tudtam. 50.000 volt az albérlet, 20.000 a rezsi, kocsi fenntartás havi 35.000, bevásárlás 45.000, szórakozás 25.000. 25.000 Ft-ot minden hónapban megtakarítottam, az ment a nyaralási alapba. Ennyi. Persze akinek extra igényei vannak, annak a világ pénze is kevés lenne.

2013. nov. 28. 16:50
 29/45 A kérdező kommentje:
28: extra igények? kevés az a félretett pénz, abból még a törlesztődet sem tudnád fizetni, ha kellene több, mert ugye elvileg családra kellene törekedni, nem arra hogy 60 évesen is szólóban nyomasd az életet.
2013. nov. 28. 16:52
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Tenni kell érte. Vannak rokonaim Szabolcsban, nincs meló, vagy csak vacak pénzekért. Hát Németországban dolgoznak többen is, gyárakban, vasiparban, vágóhídon stb. Nem ideális, 3 hetente jár haza az unokatestvérem is, de ez van, most keseregni jobb? Én meg kamionos vagyok 13 éve, 5 - 6 heteket is odavagyok. De van kocsim kettő is és lakásom, szintén kettő, egyik kiadva - szintén Pesten dolgozó vidéki párnak. Ha esetleg ez sem megy majd továbblépek, s aztán még tovább. Ha egészség van, mindent el lehet érni - én ezt vallom.
2013. nov. 28. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!