Az mszp-nek milyen negatív, korrupt intézkedései voltak a 8 évig tartó, -gazdaság romboló hatalmuk idején? Ezek közül melyek érintettek téged személyesen?
szinte csak az volt
Budapestet leamortizálták!
Semmilyen.
Minden intézkedésük építőjellegű volt, minden téren megmutatták, hogy hogyan nem kell csinálni az adott dolgokat. Mi persze ezekből tanultunk, tehát, mi a problem?
bumbi02!
Tudom te szocirajongó vagy, ismerlek már rég óta.
Igazán nagyon aranyos vagy, hogy ennyire megihletett téged a korábbi kérdésem, amelyre a tények megdöbbentő ereje és sokasága miatt a jelek szerint egyetlen elvakult Fidesz-hívő sem volt képes válaszolni.
(A kérdés itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__507..
Ki kell azonban ábrándítsalak, ha esetleg az volt a célod, hogy megbánts engem a baloldali érzelmeimben, akkor sajnos nem jött össze, mert személy szerint az MSZP-politikáját sem kedveltem, sőt jelenleg kifejezetten pártatlan vagyok. De, azért remélem, hogy sikerül ma kiverned erre a kérdésre ;)
Nálunk 9 évig MSZP-s polgármester volt, de a testületben a Fidesz volt többségben!
Hiába tiltakozott a Polgármester, az MSZP és a többi frakció, megszavazták egy Városgazda ZRT létrehozását 1 millió forintért. A vezérigazgatója félmilliós fizetéssel a Fidesz elnök haverja lett. A ZRT nem csinált semmit, csak a meglevő önkormányzati cégeket "irányított". Fél év után kiderült, hogy a Vezér úr sikkasztott, és ezt a Fidesz elnök, mint FB elnök nem vette észre. Leváltották a vezérigazgatót, aki elment Angliába és az ügy szépen "elaludt".
Az elmúlt 8 év minden korrupciójával sem közelítette meg a jelenlegi kormány korrupcióit és az ország lerombolását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!