Ez mi?! Felháborító tényleg! (lent)
Kik ők, hogy megmondják mit csináljon a magyar a saját országában?! Nem is bennük van a hiba, áá nem... ők provokálják a magyarokat mindig.
20:30: ".Legfeljebb azok hisznek nektek,akiknek sem történelmi,sem közgazdasági tapasztalata nincs.és szeretnek hőbölögni." -> Gondolom az MSZP/SZDSZ; FIDESZ/MDF mögött hatalmas szakemberek állhatnak (vagy állnak, csak éppen más az "érdekük"), azért is van ilyen f@sza helyzetben az ország.
"A józan gondolkodású emberek- pártállástól függetlenül- elítélik a rasszizmust,a gyűlölködést,és ti ezt teszitel" ->
1. Ez rád is vonatkozik.
2. Gondolom, ha megszúrnák anyádat (ami sose történjen meg, csak példa) az utcán, akkor is ilyen higgadt lennél.
"Kurucz-infó hazugságaival " -> Szerintem az Index című szennynek, mintha több hazugsága lenne, hogy is van ez?
Nekem ez a resz tetszett a legjobban!
"az ügyben egyeztetést kezdeményeznek a parlamenti pártokkal, az igazságügyi- és a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő miniszterrel és a kormányfővel"
Milyen atlatszo!!!!Parlament partokkal !!hahahahaha
20.30.-asnak!!!
Mostmar tenyleg azt kell mondjam hogy neked annyira ki van mosva az agyad hogy nem latsz messzebb a szemuveged mogul!A Jobbik nem rasszista te szerencsetlen!Hol irja hol mondja ki allitja???legfokeppen KI ALLITJA???
Gondolkozz es nyisd ki a szemed!
Jossz itt a nagy tapasztalt,intelligens gondolkodasoddal kozbe meg csak kirohogteted sajat magad!
17.22
Vagj vissza! Hivhatsz engem magyar reformatusnak!
Az EU-n belul:
Berlusconi partja jobb oldali.PDL
Anglia: BNP ( British National Party)
Franciaorszag: Union for a Popular Movement (UMP)
soroljam meg? Ezeket is be akarjak tiltattni a ciganyok az EU-val? Sok sikert es almodozzatok tovabb! A demokracia ezzel is jar nemcsak a homoszexualisok vedelmevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!