Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez mi?! Felháborító tényleg!...

Ez mi?! Felháborító tényleg! (lent)

Figyelt kérdés

[link]

Kik ők, hogy megmondják mit csináljon a magyar a saját országában?! Nem is bennük van a hiba, áá nem... ők provokálják a magyarokat mindig.

2009. nov. 19. 17:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%
Az a baj veletek,elvakult Jobbikosokkal,hogy elhitetitekt magatokkal,hogy az ország többsége egyetért veletek.Ez pedig nem igaz.Legfeljebb azok hisznek nektek,akiknek sem történelmi,sem közgazdasági tapasztalata nincs.és szeretnek hőbölögni.A józan gondolkodású emberek- pártállástól függetlenül- elítélik a rasszizmust,a gyűlölködést,és ti ezt teszitel.Ezen a fórumon pedig egymást hergelitek, a Kurucz-infó hazugságaival együtt.
2009. nov. 19. 20:30
 12/21 anonim ***** válasza:
57%
18:36: A Jobbik egy fasiszta párt? Melyik izraeli "provinciáról" jöttél, TE, barátom?! Abban az esetben, ha mondasz nekem öt (azaz 5 -csak a kedvedért-) észérvekkel (bizonyítékokkal) alátámasztható indokot, amiért fasiszták, akkor meg sem szólaltam....
2009. nov. 19. 20:36
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

20:30: ".Legfeljebb azok hisznek nektek,akiknek sem történelmi,sem közgazdasági tapasztalata nincs.és szeretnek hőbölögni." -> Gondolom az MSZP/SZDSZ; FIDESZ/MDF mögött hatalmas szakemberek állhatnak (vagy állnak, csak éppen más az "érdekük"), azért is van ilyen f@sza helyzetben az ország.

"A józan gondolkodású emberek- pártállástól függetlenül- elítélik a rasszizmust,a gyűlölködést,és ti ezt teszitel" ->

1. Ez rád is vonatkozik.

2. Gondolom, ha megszúrnák anyádat (ami sose történjen meg, csak példa) az utcán, akkor is ilyen higgadt lennél.

"Kurucz-infó hazugságaival " -> Szerintem az Index című szennynek, mintha több hazugsága lenne, hogy is van ez?

2009. nov. 19. 20:44
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Jaj szegénykém téged provokálnak vajon mért mert engem nem piszkál senki. Vajon mért, Talán mert nem uszitok emberekett egymás ellen. Gondolkoz gyerek.
2009. nov. 20. 02:51
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

Nekem ez a resz tetszett a legjobban!

"az ügyben egyeztetést kezdeményeznek a parlamenti pártokkal, az igazságügyi- és a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő miniszterrel és a kormányfővel"

Milyen atlatszo!!!!Parlament partokkal !!hahahahaha

2009. nov. 20. 15:50
 16/21 anonim ***** válasza:

20.30.-asnak!!!

Mostmar tenyleg azt kell mondjam hogy neked annyira ki van mosva az agyad hogy nem latsz messzebb a szemuveged mogul!A Jobbik nem rasszista te szerencsetlen!Hol irja hol mondja ki allitja???legfokeppen KI ALLITJA???

Gondolkozz es nyisd ki a szemed!

Jossz itt a nagy tapasztalt,intelligens gondolkodasoddal kozbe meg csak kirohogteted sajat magad!

2009. nov. 20. 15:57
 17/21 anonim ***** válasza:
25%
15:57 én állitom hogy a jobbik raszista, azért mert pl ez az oldal tele van gyülölködő jobbikosokkal akik állandóan zsidónak meg cigányoznak.
2009. nov. 20. 17:22
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
Az mióta rasszista megnyilvánulás, hogy megnevezik a másik származását? Nézz utána a fogalomnak, p*csfej...
2009. nov. 20. 18:10
 19/21 anonim ***** válasza:

17.22

Vagj vissza! Hivhatsz engem magyar reformatusnak!

2009. nov. 20. 23:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Az EU-n belul:

Berlusconi partja jobb oldali.PDL

Anglia: BNP ( British National Party)

Franciaorszag: Union for a Popular Movement (UMP)

soroljam meg? Ezeket is be akarjak tiltattni a ciganyok az EU-val? Sok sikert es almodozzatok tovabb! A demokracia ezzel is jar nemcsak a homoszexualisok vedelmevel.

2009. nov. 20. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!