A cigányokról alkotott negatív képet két dolognak köszönhetjük: a cigányoknak és a médiának.
Inkább az OCÖ-t kellene feloszlatni.
2009. nov. 19. 17:33
2/21 anonim válasza:
Talán emlékeztek, hogy Bárándi Péter már felvetette ezt pár hónapja. Akkor is írtam, hogy ez szerintem nem egy egyéni vélemény, hanem a Jobbik feloszlatása médiaelőkészítő kampányának első eleme. Végül is logikus, hogy ha a Magyar Gárdát feloszlatták, akkor a mögötte álló, a gárdát folyamatosan szervező, működtető, segítségül hívó Jobbikot is feloszlassák. Orbán Viktor is nagyon élesen fogalmazott a minap ebben az ügyben. Nyilvánvalóan a FIDESZ most már a Jobbikot tekinti fő ellenfélnek, úgy hogy tulajdonképpen konszenzus látszik kibontakozni ebben az ügyben a kormányzók és a FIDESZ között. Most már csak az van hátra, hogy némi további médiakampányt követően az ügyészség benyújtsa a feloszlatás kezdeményezését, és a bíróság gyorsított eljárásban, netán még a választás előtt döntsön...
2009. nov. 19. 17:42
3/21 anonim válasza:
Inkább a cigányokat kéne visszaűzni INDIÁBA!!
2009. nov. 19. 17:46
4/21 anonim válasza:
Egy pártot betiltani, egy demokráciában?
Főleg az elmúlt néhány év eseményének tükrében? És a Jobbik meg csak úgy hagyná a koncepciót és semmi Eu?
Tényleg Palesztina felé haladunk ez már nem is kérdés.
Az lenne csak a polgárháború
2009. nov. 19. 18:12
5/21 anonim válasza:
18.12: Nem tudom, olvasol-e néha nyugati cikkeket, a magyar lapok is hozzák őket néha. Szóval ezekből azért annyi világos, hogy az EU és kapcsolt részei alig várják a Jobbik betiltását.
2009. nov. 19. 18:17
6/21 anonim válasza:
EU és kapcsolt részei alig várják a Jobbik betiltását.
Kevered a dolgokat.
Akik írogatnak azok a neolíb oldal csak külföldön, és a jog nem szeretem kérdése.
2009. nov. 19. 18:20
7/21 anonim válasza:
Persze, a neolib oldal ír, de ők a mainstream. És hát tudod, a jog aztán különösen nem olyan kőkemény dolog. Egy csomó általános elvont fogalmat használnak (pl. mások jogát sérti stb.), és ha kialakul egy olyan megítélés, hogy a Jobbik egy fasiszta párt, márpedig kialakult, akkor a jog is megtalálja a maga fogalmait a betiltás megindoklására.
2009. nov. 19. 18:26
8/21 anonim válasza:
Jobbik egy fasiszta párt, márpedig kialakult, akkor a jog is megtalálja a maga fogalmait a betiltás megindoklására.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!