Majdnem sirtam. Ti hogy vagytok ezzel?
Az előbb valaki feltett egy érdekes kérdést:
"És az a szép szőke herceg mellette , aki végigröhögte, az is roma???"
Nos?
Nos?
Szőke cigány.
De nem is értem a kérdést, hiszen ti mondjátok mindig hogy nem a bőrszín számít.
Nem az számít hogy szőke vagy barna, hanem a viselkedés. A közeg meg mindent elárul.
Ilyen szánalmas mosdatást még nem olvastam.
Bezzeg ha fordítva van akkor máris második (?)(első?) holokuasztot vízionáltok.
Ezeknek se tanították meg a jómodort...
RENDET!!!
Persze van amikor racsesznek:
"jól mondod. a rasszizmus az, ha valakit a származása, bőrszíne, vallási hovatartozása miatt utálunk, megbélyegzünk"{ezt mondja itt valaki}
Itt a rasszizmus fogalma:
A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi és politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között
SZERINTED A MAGYAROKNAK A CIGANYOK BORSZINEVEL VAGY KULSEJEVEL VAN A PROBLEMAJUK??????
Nem akarlak megserteni de mielott meg a rasszizmust lebegteted itt inkabb kukucskalj bele hogy mi is az valojaban!!!
Szo sincs itt rasszizmusrol!Ilyet legfeljebb egy 11 eves allithat{vagy attol kevesebb]
Vagy is helyesbitek van egy kicsi a ciganyok reszerol de nekik szabad!!!!
Nekem úgyszint vannak cigány barátaim (nem sok érthető okokból), mint magyarok is.
Hogy miért nem szereti az emberek többsége a cigányokat?
Mert ott kötnek bele az emberbe ahol lehet.
Megverik őket, kisemmizik őket, ott tesznek keresztbe az embernek, ahol csak lehet... (mint mindenhol itt is van kivétel)
Az én cigány barátaim egytől egyik mind rendes emberek, munkába járnak, TISZTÁLKODNAK!, tudnak viselkedni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!