Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Majdnem sirtam. Ti hogy...

Majdnem sirtam. Ti hogy vagytok ezzel?

2009. nov. 19. 16:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
60%
cigánybűnözés nincs, a cigányok nem kötekednek, a gárda mocsok, a lány pedig provokálta a szegény tanulni vágyó cigánylányocskákat. Fel kell jelenteni érte és gyorsítottban elítélni rasszizmusért.
2009. nov. 19. 16:26
 2/30 anonim ***** válasza:
34%

ilyen régen is volt. olyan is, hogy egy cigányt ütöttek nemcigányok.

Sőt olyat is láttam már, hogy fehér gyerekek verekedtek egymással!

Akkor most mi van?

ha ilyen mulya az a lány, hogy hagyja magát, akkor megérdemli.

2009. nov. 19. 16:32
 3/30 anonim ***** válasza:
62%

utolsó: szánalmas vagy.

1. voltam

2009. nov. 19. 16:35
 4/30 A kérdező kommentje:
Minden "mulya" megerdemel egy verest? Ne rohogtesd magad.
2009. nov. 19. 16:36
 5/30 anonim ***** válasza:
74%

Keleten ez hétköznapi, és ha a lánynak a családja feljelentést tesz, csak azt érik el hogy ők is így járnak.

Az állat rendőrök egyből azt kérdezik hogy volt-e sérülés?

Persze csak a Sajóbábonyi cigányok lelke sérülhet a gárdától! Meg a fajvédőké akik ilyenkor, mikor szembesülniük kell a valóssággal csak lapítanak mint híg fos a vitrinbe, és nem mondanak semmit.

Számukra a magyarok nem számítanak csak a cigányok meg a zsidók finom lelkülete!

2009. nov. 19. 16:38
 6/30 anonim ***** válasza:
75%

Kár hogy idáig juttunk, de amíg a Kolompár és magyarellenes bandája bujtogatja az embereket kell ilyenre számtani.

Méghogy a magyarok akarják kiírtani a cigányokat, szerintem ebből a fordítottja vonható le!

2009. nov. 19. 16:39
 7/30 anonim ***** válasza:
61%

ilyen régen is volt. olyan is, hogy egy cigányt ütöttek nemcigányok.

Ha rám bíznának néhány percre, kíváncsi lennék utána a véleményedre?

2009. nov. 19. 16:40
 8/30 anonim ***** válasza:
26%
Csak annyit arrol hogy a csajnak a felsöje magyar cimeres...Tudom,mert Magyra,de ezelött 4-5 évvel ilyen nem volt divatba.Ma màr azok veszik fel ezt akik IGENIS rasszistàk.Tudom,lepontoztok,de ez is igen csak ellenszenves lehet a cigànyoknak.A csajt amugy sajnàlom..
2009. nov. 19. 16:45
 9/30 anonim ***** válasza:
61%
ha volt is olyan, akkor a cigánytömeg vagy megverte-megölte vagy a rendőrség azonnal elkapta, vagy mind2.
2009. nov. 19. 16:46
 10/30 anonim ***** válasza:
63%
mekkora f.sz vagy, rasszista azért mert felvesz egy címeres pulcsit? rasszista azért mert utálja a cigányokat?......
2009. nov. 19. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!