Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Majdnem sirtam. Ti hogy...

Majdnem sirtam. Ti hogy vagytok ezzel?

2009. nov. 19. 16:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
46%

"rasszista azért mert utálja a cigányokat?"

jól mondod. a rasszizmus az, ha valakit a származása, bőrszíne, vallási hovatartozása miatt utálunk, megbélyegzünk.

az a baj veletek, hogy nagyon fiatalok vagytok, és azt hiszitek ez csak most van. 20-30 évvel ezelőtt is volt ilyen. csak nem volt hozzá internet, meg kamerás mobil.

és olyan is volt, amikor a skinheadek megvertek cigányokat az aluljáróban. azután meg a punkok verték meg a skinheadeket.

2009. nov. 19. 16:52
 12/30 anonim ***** válasza:
28%
Szomorú. És akkor most mit csináljunk? Szavazzunk a dzsobbikra, és nem fog ilyesmi előfordulni?
2009. nov. 19. 16:58
 13/30 anonim ***** válasza:
55%

Csak annyit arrol hogy a csajnak a felsöje magyar cimeres...Tudom,mert Magyra,de ezelött 4-5 évvel ilyen nem volt divatba.Ma màr azok veszik fel ezt akik IGENIS rasszistàk.Tudom,lepontoztok,de ez is igen csak ellenszenves lehet a cigànyoknak.A csajt amugy sajnàlom..

Ki lehetsz te édes? „ főleg idegileg”

Megdöbbentem amikor elolvastam a válaszod.

Van egy ország a világon, ahol ha a fiatal az ország jelképeivel mutatja meg, hogy az amúgy még serkenő érzelmei milyenek is valójában. Az hogy nem külföldi pop sztárok röhögnek vissza, hanem az értékeit megmutatni igyekvő fiatal lány felsőjén ékként viseli a hazaszeretet jelképét. Csak gondolj bele hogy hányszor kapott már érte, és nem riad, pedig sokan a szekrénye mélyérre rakná a sutba a címeres felsőt.

Ő a hétköznapok hőse, aki igazán megszenved az elveiért, és nem hátrál még ha vérét veszik akkor sem.

Hová is jutottunk, hiszen ha nem lenne ennyire erős akkor az üzenet, hogy te nem lehetsz a hazádban magyar, mert mi majd megmagyarkodunk. És az ellen, akik úgy érzik hogy nekik mindent lehet, verni valakit csak mert azt a haza szeretetét illusztrálja a jelképeivel, akik az anyának és az apjának keresik a segélyt, az italra valót, még meg is lehet verni. Mind ezt büntetlenül, amit ha megszoknak mi is lesz ezzel az országgal. Ezek a fiatal cigányok úgy érzik nekik mindent szabad, nincsenek korlátok és szabályok, hiszen a felvételt még a yutube-ra is feltették, az az nincs mitől féljenek, nincs következmény.

Túlmutat ez sajnos a példán, és számomra egy ijesztő képet fest a jövőről, illetve festene ha nem lenne akiben bízhatunk, akikre számíthatunk, és akik azért dolgoznak hogy ne ez legyen a jövő. Egy szebb jövő!

2009. nov. 19. 17:07
 14/30 anonim ***** válasza:
62%

Szomorú. És akkor most mit csináljunk? Szavazzunk a dzsobbikra, és nem fog ilyesmi előfordulni?

Nem kell a Jobbikra szavazni ha nem értesz egyet vele, csak mérlegelj amikor legközelebb rasszistázol, vagy hallod hogy a gárda kivonul, mert van oka.

2009. nov. 19. 17:10
 15/30 anonim ***** válasza:
16%

Én nem vagyok ki idegileg dràga!Csak leirtam,Nem volt divvatba a magyar cimeres ruhàk hordàsa,mig a gàrdista csapat be nem hozta.Nem mondom ,hogy nem szép dolog,igenis szép csak mindig is igy kellett volna divatolna a cimerrel,nem csak mostanàban....

És igen a rasszista az ha valakit utàlsz,mert màs mint te...De ezért még nem mondtam azt hogy én szeretem a cigànyokat vagy nem...

2009. nov. 19. 17:34
 16/30 anonim ***** válasza:
92%
És az a szép szőke herceg mellette , aki végigröhögte, az is roma???
2009. nov. 19. 17:39
 17/30 anonim ***** válasza:
6%
Ne fújjuk már fel. Magyar állampolgárok vertek meg magyar állampolgárt a magyar címer viseléséért. Ez történt. És történetesen az agresszorok nem teljesen gondolták magukat magyarnak, sőt, elhatárolósdit játszottak a magyar címerrel. Ó, bocs, lehet, hogy ez kirekesztősdi? Sajnálom mindet, meg a szót emelők többségét is. Ne fújjuk fel annyira, ennyi lenne.
2009. nov. 19. 17:44
 18/30 anonim ***** válasza:
27%

szomorú :(

mérges lettem

2009. nov. 19. 17:50
 19/30 anonim ***** válasza:
55%

Ne fújjuk fel?

A gárda még egy pofont sem osztott le. Nem hogy 2 perc alatt 15,

Pont az ilyenek esetek ellen a leghatásosabbak, és még is hogy fel van fújva?

A teljes demokrácia megcsúfolása, hiszen előbb felsőbb utasításra egy koncepciós perrel alapján a teljes jogalap hiánya mellett feloszlatták, most meg konfekció törvényeket hoznak!

At egész az ilyen nem felfújt ezekből alakult ki, ha nem zavar?

2009. nov. 19. 17:58
 20/30 anonim ***** válasza:
68%
kedves cigányvédők, ha a ti gyereketeket verik agyon a cigányok, akkor is a gyerek lesz a hibás, mert rasszista volt? vagy mert hagyta megát megverni? nem lehet mindenki feketeöves karatés...
2009. nov. 19. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!