A kuruc. Info miért lopja a Hungarizmust?
"Tamaszd ala. Link? mert addig csak hazugsag. "
Nekem elég az amit a saját fülemmel hallottam többször is, élőben. Nyilasozás, nácizás, folyamatos elhatárolódás stb. Cigány, zsidó szeretgetés amikor épp beszaratja őket a média. Nem tartozom neked tételes elszámolással...a te bajod ha nem tudsz valamit, nem az enyém :-D Hazudtolni azt nagyon jól tudtok vaktában, nem semmi. Elég kiábrándító, a MIÉP-es időkre emlékeztet.
A KÉRDÉS EREDETILEG AZ VOLT HOGY A KURUC MIÉRT LOPJA A HUNGARIZMUST?
Használható magyarázatot eddig nem kaptam, várok...
senkit nem érdekel a nyavajgásod!
menjél nyalogasd Ferenc elvtárs tökeit...
"Azt állítom hogy a jobbik szekerét tolja, mindig annak az érdekeit tartja szem előtt."
és neked mi közöd hozzá?
Az ATV az mszp szekerét tolja -.-
"Senki nem beszélt itt az atv-ről, sem az mszp-ről. Nem hinném hogy sok közöd van annak a megállapításához hogy mihez van közöm.
"
nem az a kérdés hogy mi közöd van neked a jobbikhoz vagy a kuruc.info hoz? semmi...
és én beszélek az aTV ről és az mszp ről nem tetszik talán? hmm
jaa te csak a jobbik-kuruc.infon tudsz lovagolni mi?
felejtsd el a Jobbikot és a kuruc.infot és vegyél vissza az arcodból te balliberális 1 forintot nem érsz
Jólvan, biztos igazad van hisz te gondolom igaz magyarnak képzeled magad.
A válaszolgatást részemről lezártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!