Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet magyar, mert nem magyart...

Lehet magyar, mert nem magyart szívok?

Figyelt kérdés
Azt mondja egyik jobbikos ismerősöm, hogy ha igaz magyarnak tartom magam és van egy csepp nemzeti öntudatom, akkor sátoraljaújhelyi cigit hívok, mert ott van az egyetlen igazán magyar dohánycég amely igaz magyarok tulajdonában van. Én már kóstoltam a cég termékeit (Pannónia, Hungária) de nekem nem igazán jönnek be. Erre azt mondta a jobbikos ismerősöm, hogy akkor idegenszívű antimagyar vagyok, mert a multikat támogatom.
2013. nov. 19. 17:12
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
De dohányzom. Csak otthon, ahol egyedül élek, senkit nem károsítok vele, senkinek nem ártok a szenvedélyemmel. Ellentétben a felső szomszéddal aki hetente veri össze a családját tök részegen. És marhára nem azért tettem fel a kérdést, hogy antidohányosok a leszokásról győzködjenek!
2013. nov. 19. 17:26
 12/32 anonim ***** válasza:
91%

Valami nagy problémája lehet agyilag az ismerősödnek.

A magyarságtudat/érzés a lényeges, és nem az, hogy milyen cigit szívsz. A kettőnek semmi köze egymáshoz.

13/32 anonim ***** válasza:
71%

ez egy jó nagy hülyeség, hiába pontozgattok le

alapítsátok meg mindjárt a 2. védegyletet

nincs is már nagyon teljesen magyar ipar...

14/32 anonim ***** válasza:
57%

"nincs is már nagyon teljesen magyar ipar..."

Ne hazudj kedves gyermekem! Én is magyar iparos vagyok, és még ha ez neked fáj is, de élek.

2013. nov. 19. 17:30
 15/32 anonim ***** válasza:
54%

" 14-es! Akkor te hol vásárolsz?"

Briginél. De ehhez neked mi közöd? És még mielőtt megkérdeznéd, a magyar péktől szerzi be a kenyeret aki magyar búzából süti, amit nyaranta én aratok le. Nem a teszkós antimagyar szarokból.

2013. nov. 19. 17:32
 16/32 anonim ***** válasza:
57%

"egy igazi magyar kibír egy életet étel nélkül"

Jahh mert aki nem vesz meg külföldi szirszart az éhezik mi? Elárulom neked te éhezel, a teszkóban vásárolt élelmiszerek hasznos anyag tartalma nulla. Megehetsz napi másfél tonnát is, akkor sem fogja a szervezeted táplálni.

2013. nov. 19. 17:36
 17/32 anonim ***** válasza:
67%

jólvan, nyugi

egyértelmű, hogy a magyar kenyér a legtáplálóbb a világon, ez nem is kérdés :D

2013. nov. 19. 17:37
 18/32 anonim ***** válasza:
Nyugi srácok.
2013. nov. 19. 17:41
 19/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti miről beszéltek itt, de az 'újhelyi dohánygyár az magyar tulajdonban van egy Sánta János nevű úriemberé.
2013. nov. 19. 17:52
 20/32 anonim ***** válasza:
nem sokáig hidd el
2013. nov. 19. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!