Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet magyar, mert nem magyart...

Lehet magyar, mert nem magyart szívok?

Figyelt kérdés
Azt mondja egyik jobbikos ismerősöm, hogy ha igaz magyarnak tartom magam és van egy csepp nemzeti öntudatom, akkor sátoraljaújhelyi cigit hívok, mert ott van az egyetlen igazán magyar dohánycég amely igaz magyarok tulajdonában van. Én már kóstoltam a cég termékeit (Pannónia, Hungária) de nekem nem igazán jönnek be. Erre azt mondta a jobbikos ismerősöm, hogy akkor idegenszívű antimagyar vagyok, mert a multikat támogatom.
2013. nov. 19. 17:12
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"#26 meg a többi aki megint komcsizott (ha volt még valaki)

elárulnátok, hogy minek kell már megint idekeverni a kommunizmust?"

Azért, mert PHP elvtárs köztudott hithű komcsi, ezt már más topicban is kifejtette a népirtó szándékaival egyetemben.

Ennyi.

2013. nov. 26. 22:38
 32/32 anonim ***** válasza:

oké, és most hogy is jött ő ide?

mert akárhogy olvasom, nem írt ide semmit, amíg valaki teljesen értelmetlenül megemlítette a nevét

(bár ha írt, csak utólag kitörölte, akkor elnézést)

én nem akarom védeni, csak nem értem, hogy mi értelme van annak, hogy minden kérdés ide lyukad ki, hogy mocskos komcsik, stb.

2013. nov. 27. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!