Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet magyar, mert nem magyart...

Lehet magyar, mert nem magyart szívok?

Figyelt kérdés
Azt mondja egyik jobbikos ismerősöm, hogy ha igaz magyarnak tartom magam és van egy csepp nemzeti öntudatom, akkor sátoraljaújhelyi cigit hívok, mert ott van az egyetlen igazán magyar dohánycég amely igaz magyarok tulajdonában van. Én már kóstoltam a cég termékeit (Pannónia, Hungária) de nekem nem igazán jönnek be. Erre azt mondta a jobbikos ismerősöm, hogy akkor idegenszívű antimagyar vagyok, mert a multikat támogatom.
2013. nov. 19. 17:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Igaza van a barátodnak. Magyar seggbe magyar lófaszt! Vagyis izé, magyar tüdőbe magyar kátrányt! :)
2013. nov. 19. 21:10
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

így van zoligyerek,

magyar tüdőbe magyar kátrányt, magyar kátrányos tüdőbe magyar tüdőrákot, magyar tüdőrák gyógyításához magyar adófizetők pénzén több milliós magyar egészségügyi kiadást, magyar halál után magyar temetést, magyar temetés után magyar népességfogyást!

Magyar problémafelvetéshez magyar lepontozást!

2013. nov. 19. 21:29
 23/32 anonim ***** válasza:
XDDD utolso szakadok rajtad
2013. nov. 20. 17:01
 24/32 anonim ***** válasza:
92%

Magasról teszek rá, hogy mi magyar termék és mi nem. Azt veszem meg, amelyiknek a legjobb az ár-érték aránya. Nem vagyok milliomos.

Egyébként meg én is ismerek ilyen hűde nagy magyarokat. A legtöbbjük helyesírása olyan, hogy sok magyarul tanuló külföldi simán lealázza őket. Szókincsek pedig kb. 3 szó: köcsög, komcsi, zsidó.

Ha az ilyenek az igaz magyarok, akkor inkább nem leszek az. Arra azért kíváncsi lennék, hogy az ilyenek filmet is csak magyart néznek? Ha nem, akkor hogy merik a külföldi filmgyártást támogatni? Hobbit helyett tessék Magyar vándort nézni. Mert ettől lesz valaki igaz magyar.

2013. nov. 26. 13:52
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem kötekedésként, de a Magyar vándor egy ritka hulladék film, nem véletlen, hogy óriási bukott.

Kifejezetten hungarofób "alkotás".

Ami a filmek támogatását illeti, a többség már a netről tölti le.

2013. nov. 26. 15:32
 26/32 anonim ***** válasza:

PHP de kóder!,

tudom, ti kommunisták mindenkit kinyírnátok szívfájdalom nélkül.

Mit is várjon az ember attól, akinek Sztálin, Lenin, Mao, Pol Pot a példaképe.

Megjegyzem Pol Pot idejében te az első között lettél volna, akit agyonlőnek, mert tudsz írni-olvasni.

Ha még ráadásul szemüveges is vagy, akkor tuti kivégzés.

2013. nov. 26. 15:38
 27/32 PHP de kóder! ***** válasza:
az utolsonak: nem magyar, magor :))
2013. nov. 26. 17:27
 28/32 PHP de kóder! ***** válasza:

"szókincsek pedig kb. 3 szó: köcsög, komcsi, zsidó."

"PHP de kóder!,

tudom, ti kommunisták mindenkit kinyírnátok szívfájdalom nélkül. "

ehehe

ime a melymagor

2013. nov. 26. 17:28
 29/32 PHP de kóder! ***** válasza:

igaza volt annak, akitol az elso sorban ideztem

ezek a jobbikosok egy agysejttel rendelkezo hulladekok

2013. nov. 26. 17:29
 30/32 anonim ***** válasza:

#26 meg a többi aki megint komcsizott (ha volt még valaki)

elárulnátok, hogy minek kell már megint idekeverni a kommunizmust?

ennek a kérdésnek mi köze hozzá, de őszintén?

ebben a témában minden kérdésből kihozza a sok hazafi, hogy kommunisták így meg úgy, holott fingjuk sincs a szó jelentéséről

és bármennyire hihetetlenül hangzik, nem vagyok komcsi, akár hiszitek, akár nem, csupán tényeket közlök veletek

ha már itt tartunk a nácik mennyivel különbek?

lehet ők szívfájdalom mellett végeztek ki jópármillió zsidót? akkor valóban azok, bocsánat...

a sok neonáci is előszeretettel komcsizik itt, de ahhoz már hülye, hogy felfogja, hogy Hitler halállistáján mi is rajta voltunk

szóval a lényeg, hogy szakadjtatok már le erről a kommunistázásról, normálisan nem tudtok érvelni csak ezzel?

2013. nov. 26. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!